Dedikleriniz doðru. Göstere göstere düþmanlýk yapýyorlar çifte standardýn kralýný yapýyorlar bölücülere feto cülere Asalacý ermenilere Türkiye düþmaný kim varsa alayýna tam destek veriyorlar malesef.
Ama bizim de durumumuz biraz paradoks. Cari fazla vermeyi beceremiyoruz ülke olarak. Ürettiðimizden hep daha fazla tüketiyoruz, hazýrcý ve tembeliz yani. Yüz milyarlarca dolar adamlardan borç alýp o parayla adamlara artistlik yapýyoruz niye çeksin ki adam aðýz kokumuzu? Ben destekliyorum atara atar gidere gider ama demedi demeyin ilk ekonomik zorlukta bu halk böyle yapan hükümeti satar ab nin kucaðýna oturur.
Ben öyle bakmýyorum Sn. Selka. Hedefim yok stoploss yok süre sýnýrý yok. Sadece uygun mu deðil mi son birkaç bilançoya göre bunu anlamaya çalýþýyorum. Ucuzsa alýyorum. Pahalý ise satýyorum demek isterdim ama malesef pahalý iken satmayý hiç beceremedim karda duramýyorum istediðim kadar. Normalde þu an çýkmamýþ olmam gerekirdi.
Ha þu var, bilançosu güzel þirketleri ucuza bulduðun dönemler zaten genelde korku / kriz dönemleri oluyor. Ayný þekilde pahalý dönemler de yine coþku dönemleri oluyor. Ama ben endeksi veya siyasi geliþmeleri okuyup da geleceði tahmin etmeye çalýþmýyorum demek istediðim nokta bu... 150 bin endekste de çok beðendiðim kaðýt olursa alýrým belki hedge amaçlý da short açarým bir bacakta ama alýrým çekinmem...

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri