*istanbul'da eylül'de iso imalat sektörü pmý 52,1 (önceki 54,2)
*istanbul'da eylül'de iso imalat sektörü pmý 52,1 (önceki 54,2)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*türkiye'de eylül'de iso imalat sektörü pmý 53,5 (önceki 55,3)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*ingiltere/hammond, "ingiltere ekonomisinin üzerinden belirsizlik bulutunu kaldýrmamýz gerekli"
*ingiltere/hammond, "iþ dünyasý liderleri brexit sürecinde ortaya konan önerilerden mutlu olduklarýný ilettiler"
*ingiltere/hammond, "hiç kimse brexit sürecinin ekonomiye zarar verdiðini görmek istemiyor"
*ingiltere/hammond, "ne kadar birlik içinde durursak, ab ile müzakerelrede o kadar güçlü oluruz"
*ingiltere/hammond, "dýþiþleri bakaný johnson'ýn geleceði baþbakan may'e sorulmasý gereken bir soru"
*ingiltere/hammond, "bizim için þu anda zorluk, brexit müzakerelerini kararlý bir biçimde ileriye taþýmak"
*ingiltere/hammond, "gelecek seçimde aday olursa yine benim desteðimi alacak"
*ingiltere/hammond, "baþbakan may, benim yüzde 100 desteðime sahip"
*ingiltere/hammond, "hepimiz ab ile müzakerelerdeki yavaþ ilerlemeden hüsrana uðradýk"
*ingiltere maliye bakaný, "brexit ingiltere'yi böldü, ancak birbirimizi anlamada ilerleme saðlýyoruz"
*ingiltere maliye bakaný, "kabine yer alan herkes baþbakan may'e saðdýk"
*ingiltere maliye bakaný, "ekonomideki zorluk brexit müzakerelerinin ürettiði kýsa vadeli belirsizlik"
*ingiltere ulaþtýrma bakaný, "monarch, diðer hava yolu þirketleri ile müzakerelerde baþarýsýz oldu"
*ingiltere ulaþtýrma bakaný, "monarch'ýn yaþadýðý zorluklar diðer þirketler ile fiyat rekabetinden kaynaklý"
*BIST-100 GÜNÜ (%1,04)1065,90 PUAN ARTIÞLA 103.973,63 PUANDAN KAPATTI, ÝÞLEM HACMÝ 4,1 MÝLYAR TL
Borsa Ýstanbul, haftanýn ilk iþlem gününde alýcýlý bir
seyir izleyerek yükseldi.
Açýlýþta 103.000 seviyesinin üzerine çýkarak bir süre yatay
seyir izleyen BIST 100, günün ikinci yarýsýnda artan alýmlarla
en yüksek 104.063 puaný gördü. Endeks günü 103.930,67 puan ile
(%0,99)1022,94 puan artýþla tamamladý.
Ýþlem hacmi 4.069.708.120 TL olarak gerçekleþti.
Borsa Ýstanbul, yurt dýþý borsalardaki olumlu havanýn da
etkisiyle güne tepki alýmlarý ile baþladý.
Yurt dýþýnda ABD ekonomik verileri takip edildi.
Yer Ýmleri