*malezya'da 14 gün vadeli merkez bankasý repo ihalesinde satýþ myr10 milyon, faiz %2,3
*malezya'da 14 gün vadeli merkez bankasý repo ihalesinde satýþ myr10 milyon, faiz %2,3
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*yeni zelanda'da ekim'de anz iþ ilanlarý 42.940 (önceki 42.577
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*yeni zelanda'da ekim'de anz iþ ilanlarý aylýk %0,9 (önceki %1,0)
*yeni zelanda'da ekim'de anz iþ ilanlarý yýllýk %8,9 (önceki %10,9
*filipinler'de ekim'de nikkei imalat sektörü pmý 53,7 (önceki 50,8
ABD Baþkaný Donald Trump'ýn Fed baþkanlýðý için adayýný bugün seçmesi bekleniyor. Ancak Trump'tan dün gelen açýklamalar, kimi seçeceði konusunda kafalarý biraz karýþtýrdý. Trump, kabine yetkilileri ile bir toplantýsý sýrasýnda gazetecilere yaptýðý açýklamada, "Janet Yellen'in mükem0mel olduðunu düþünüyorum ifadelerini kullandý. Yellen'i mi Fed baþkanlýðý için seçeceði yönündeki bir soruya ise, "Ben bunu söylemedim. Ben, Yellen'in mükemmel olduðunu düþünüyorum" yanýtýný verdi. Wall Street Journal'ýn konuya yakýn kaynaklara dayandýrdýðý haberine göre ise Beyaz Saray, Jerome Powell'ý Trump'ýn Fed baþkanlýðý için kendisini aday göstereceði konusunda uyardý. WSJ'ye göre Trump, Salý günü Powell ile görüþtü. 64 yaþýndaki Powell'ýn Fed Baþkaný olabilmesi için Senato'nun onayýný almasý gerekiyor. Yellen'in görev süresi Þubat 2018'de sona erecek.
Ýngiltere Dýþiþleri Bakaný Boris Johnson, Rusya'nýn Ýngiltere seçimlerine müdahale ettiðine dair herhangi bir kanýt görmediðini söyledi. Johnson, Rusya'nýn Ýngiltere seçimlerinde bir oynadýðýna inanýp inanmadýðý sorularýna, "Ýnanmýyorum, herhangi bir kanýt görmedim" yanýtýný verdi.
*japonya'da ekim'de tüketici güven endeksi 44,5 (beklenti 43,6, önceki 43,9)
Yer Ýmleri