Tüik: Yeni konut satýþlarý aðustos'ta 56.498 (önceki 53.949)
tüik: Yeni konut satýþlarý aðustos'ta yýllýk %5,0 (önceki %42,6)
tüik: Mevsim etkisinden arýndýrýlmýþ inþaat sektörü güven endeksi eylül'de -%5,5 (önceki %3,3)
Tüik: Yeni konut satýþlarý aðustos'ta 56.498 (önceki 53.949)
tüik: Yeni konut satýþlarý aðustos'ta yýllýk %5,0 (önceki %42,6)
tüik: Mevsim etkisinden arýndýrýlmýþ inþaat sektörü güven endeksi eylül'de -%5,5 (önceki %3,3)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TÜÝK: YABANCILARA KONUT SATIÞLARI AÐUSTOS'TA 1.684 (ÖNCEKÝ 1.726)
TÜÝK: YABANCILARA KONUT SATIÞLARI AÐUSTOS'TA YILLIK %11,4 (ÖNCEKÝ %65,3)
Ülke uyruklarýna göre en çok konut satýþý Irak vatandaþlarýna yapýldý Aðustos ayýnda Irak vatandaþlarý Türkiye’den 317 konut satýn aldý. Irak'ý sýrasýyla, 198 konut ile Suudi Arabistan, 135 konut ile Kuveyt, 95 konut ile Rusya Federasyonu ve 81 konut ile Afganistan izledi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Japonya baþbakaný abe koalisyon ortaðýna erken seçim istediðini bildirdi-bloomberg ht
Yýldýrým: Bu referandum gayrimeþrudur, sonuçlarý hiçbir þekilde tanýnmayacaktýr, yok hükmündedir
yýldýrým: Bölgede var olan kaos, kriz ve sorunlarý daha da artýracaktýr
yýldýrým: Daha fazla ýzdýrap, daha fazla acý, daha fazla gözyaþý kararý verilmiþtir
Yýldýrým: Atýlacak alýmlara esas olacak kararlarýmýzý verdik
yýldýrým: Alýnan kararlar, ekonomik, siyasi ve güvenlik önlemleri olmak üzere 3 baþlýkta
yýldýrým: Inatla kerkük gibi musul gibi anayasayla tanýnmýþ sýnýrlar dýþýnda da bu referandumu yapma inadý bir anlamda sýcak çatýþmaya da zemin hazýrlamýþtýr
Yýldýrým: çok geç olmadan adýmlarý atacaðýz, gerek hava sahasý, gerek sýnýr kapýlarýnýn nasýl yöneteceði ile ilgili
yýldýrým: Burada zorluklarýmýz var, onlarýn biri sýnýr kapýlarýnda fiilen peþmerge yönetiminde, ýrak sýnýr kapýlarýný teslim etmelerini istedi, orada nasýl geliþme olacak takip etmemiz lazým
Yýldýrým: Sýnýr kapýlarý, havaalanlarý bundan böyle merkezi hükümetin sevk ve idaresindedir, petrol boru hattý, iletiþim hatlarý da buna dahil
yýldýrým: Aldýðýmýz kararlara karþý bir engelleme, bir sýkýntý oluþursa gerekli güvenlik önlemlerini almak zorundayýz
yýldýrým: Durup dururken bir maceraya girmeyiz ama ülke menfaatlerine halel getirecek bir durum olursa, onun da karþýlýðýný veririz
Yýldýrým: Sýnýrlarýmýzda yeni bir oluþum kabul edilemez
yýldýrým: Iran ile farklý düzeyde bir iþbirliði yapacaðýz
yýldýrým: Bunu topyekün bir savaþ olarak düþünmeyin, biz savaþa girmiyoruz
yýldýrým: ülkemizin güvenliðini ilgilendiren konularda sýnýr ötesi tedbir alýyoruz
Yer Ýmleri