China Securities Journal'ýn haberine göre, Çin Menkul Kýymet Düzenleme Komisyonu ilk halka arzlarý, refinansman operasyonlarýný, birleþme ve satýn almalarý dahi iyi denetlemek için bir gözetim komitesi oluþturma kararý aldý.
China Securities Journal'ýn haberine göre, Çin Menkul Kýymet Düzenleme Komisyonu ilk halka arzlarý, refinansman operasyonlarýný, birleþme ve satýn almalarý dahi iyi denetlemek için bir gözetim komitesi oluþturma kararý aldý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Japonya'da eylül'de tüm sanayi aktivite endeksi aylýk -%0,5 (önceki %0,1)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Suriye Devlet Baþkaný Beþar Esad'ýn dün Rusya'yý ziyaret ettiði bildirildi. Kremlin'den yapýlan açýklamayla göre Esad, Moskova ziyaretinde Pitin ile görüþtü. Putin, terörle mücadeledeki baþarýlarý için Esad'ý tebrik etti.
*suriye devlet baþkaný esad, siyasi uzlaþma isteyen herkes ile diyaloða hazýr olduðunu bildirdi- kremlin
Putin, suriye lideri esad'ýn barýþçýl çözüm isteyen herkesle iþbirliðine hazýr olmasýný övdü- kremlin
Uluslararasý Bakýr Çalýþmalarý Grubu (ICSG) 2017'nin Aðustos ayýnda küresel bakýr piyasasýnda 85.000 ton üretim fazlasý olduðunu, oysa Temmuz ayýnda 7.000 ton açýk yaþandýðýný açýkladý. ICSG'ye göre yýlýn ilk sekiz ayýnda 52.000 ton açýk veren bakýr piyasasý geçen yýlýn ayný döneminde 139.000 ton açýk vermiþti. Aðustos'ta dünya rafine bakýr üretimi 2,01 milyon tonken tüketim 1,92 milyon ton oldu.
Küresel maden üreticisi Rio Tinto'nun ABD'deki Kennecott madeninde döküm, altý hafta aradan sonra Cuma günü yeniden baþlarken, rafine bakýr için mücbir sebep henüz kaldýrýlmadý. Þirket sözcüsü Kyle Bennett yaptýðý açýklamada mücbir sebebin ne zaman kaldýrýlacaðýna dfair tarih vermedi.
Japonya'da ulusal maðaza satýþlarýnda düþüþ yaþandý. Japonya Maðazalar Birliði'nden yapýlan açýklamaya göre, satýþlar Ekim ayýnda geçen yýlýn ayný ayýna göre yüzde 1,8 düþüþle 469,4 milyar yen oldu. Ayný dönemde baþkent Tokyo'da satýþlar yüzde 0,3 düþüþle 126,2 milyar yen olarak gerçekleþti.
Yer Ýmleri