*ab komisyonu, "dijital şirketler ortalamada, geleneksel şirketlerin yarısından daha az vergi ödüyorlar"
*ab komisyonu, "global seviyede bir ilerleme olmasa bile ab seviyesinde dijital şirketlerin vergilendirilmeleri konusunda ilerlenebilir"
*ab komisyonu, "dijital şirketler ortalamada, geleneksel şirketlerin yarısından daha az vergi ödüyorlar"
*ab komisyonu, "global seviyede bir ilerleme olmasa bile ab seviyesinde dijital şirketlerin vergilendirilmeleri konusunda ilerlenebilir"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*barzani: Referandum yapmamız, ertesi gün bağımsızlık ilan edeceğimiz anlamına gelmiyor
*barzani: Referandum, bağımsızlık hedefine ulaşmak için bir araçtır
*barzani: Herhangi bir konuda garanti almış değiliz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*ecb/knot, "euronun güçlenmesi ekonomiyi yansıtıyor"
*abd'nin bm büyükelçisi haley, "trump, kuzey kora ile savaş istemiyor"
*abd'nin bm büyükelçisi haley, "abd, kuzey kore krizinde diplomatik çabaları terk etmiyor"
*abd'nin bm büyükelçisi haley, "abd'nin kuzey kore'ye karşı çok fala askeri seçeneği var, ancak bundan önce atılması gereken adımlar var"
*hindistan'da ağustos'ta conference board öncü göstergeler endeksi %0,7 (önceki -%0,9)
Yer İmleri