Alyað hisselerinin büyük bölümünü satmýþ ve iyi nakit saðlamýþ. Oldukça olumlu.
Asýl Alyað dan olan yaklaþýk 20 milyonluk alacaðý da aþama aþana tahsil ediyor. 19 yýlý içinde nakit gücü iyice yükselecektir. Her bakýmdan iyi yönde ilerliyor.
Alyað hisselerinin büyük bölümünü satmýþ ve iyi nakit saðlamýþ. Oldukça olumlu.
Asýl Alyað dan olan yaklaþýk 20 milyonluk alacaðý da aþama aþana tahsil ediyor. 19 yýlý içinde nakit gücü iyice yükselecektir. Her bakýmdan iyi yönde ilerliyor.
Hiçbir faaliyet yokken 4 milyona yakýn zarar açýklýyor. Bunun neresi iyiye gitmek?
Mi MIX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanýrým bu yýl Trabzon’daki projedeki Ünitelerin devirleri gerçekleþecek. Þirkete ait yaklaþýk 100 ünitenin faturalarda satýþ deðeri ne olacaðý önemli. Þirket burdan ne gibi artý deðer çýkaracak acaba
Bu üniteler kaça satýlmýþ veya satýlacak acaba? Bu Trabzon marine projedinde metrekaresine göre daire fiyatlarý kaça satýlýyor, bilen var mý?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Paylarý Borsa Ýstanbul A.Þ.’nin Yakýn Ýzleme Pazarý’nda iþlem gören Karsusan Karadeniz Su Ürünleri A.Þ.’nin (Karsusan)
iliþkili tarafý ve yönetim kurulu baþkaný olan Masum ÇEVÝK’ten Endeks Gayrimenkul Tarým Ürünleri ve Hayvancýlýk Sanayi ve
Ticaret A.Þ.’nin (Endeks Gayrimenkul) 30.670.000 TL tutarýndaki sermayesini temsil eden paylarýn tamamýnýn 29.460.336 TL
bedelle satýn alýnmasý iþlemi ile Karsusan’ýn mal varlýðýnýn azaltýldýðý tespit edildiðinden, 6362 sayýlý Sermaye Piyasasý
Kanunu’nun 92 nci maddesi çerçevesinde;
a) Karsusan tarafýndan Endeks Gayrimenkul paylarýnýn satýn alýnmasýna iliþkin 08.01.2019 tarihli yönetim kurulu kararýnýn
iptal edilerek tüm sonuçlarýnýn ortadan kaldýrýlmasýný teminen, yeni bir yönetim kurulu kararý alýnmasýnýn, bu kapsamda Karsusan
tarafýndan anýlan yönetim kurulu kararýna istinaden herhangi bir ödeme yapýlmamasýnýn ve varsa yapýlan ödemelerin, ödeme
tarihinden itibaren iþleyecek yasal faizi ile birlikte iþbu Karar tarihinden itibaren 6 iþ günü içerisinde Karsusan’a iade edilmesinin,
b) 12.02.2019 tarihinde yapýlmasý planlanan söz konusu satýn alma iþleminin görüþüleceði genel kurul toplantýsýna iliþkin
çaðrýnýn ve ayrýca anýlan genel kurul toplantýsý çerçevesinde iþletilecek ayrýlma hakký kullanýmýna iliþkin prosedürlerin iptal
edilmesinin
Karsusan ve Karsusan’ýn yönetim kurulundan talep edilmesine karar verilmiþtir.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK, Karsusan tarafýndan Endeks Gayrimenkul paylarýnýn satýn alýnmasýna iliþkin kararýn iptali için yeni bir yönetim kurulu kararý alýnmasýný talep etti
Sermaye Piyasasý Kurulu(SPK), Karsusan tarafýndan Endeks
Gayrimenkul paylarýnýn satýn alýnmasýna iliþkin 08.01.2019
tarihli yönetim kurulu kararýnýn iptal edilerek tüm sonuçlarýnýn
ortadan kaldýrýlmasýný teminen, yeni bir yönetim kurulu kararý
alýnmasýný talep etti.
SPK haftalýk bülteninde yer alan kararda þu bilgiler verildi:
"Paylarý Borsa Ýstanbul A.Þ.’nin Yakýn Ýzleme Pazarý’nda iþlem
gören Karsusan Karadeniz Su Ürünleri A.Þ.’nin (Karsusan) iliþkili
tarafý ve yönetim kurulu baþkaný olan Masum ÇEVÝK’ten Endeks
Gayrimenkul Tarým Ürünleri ve Hayvancýlýk Sanayi ve Ticaret A.Þ.’nin
(Endeks Gayrimenkul) 30.670.000 TL tutarýndaki sermayesini temsil eden
paylarýn tamamýnýn 29.460.336 TL bedelle satýn alýnmasý iþlemi ile
Karsusan’ýn mal varlýðýnýn azaltýldýðý tespit edildiðinden, 6362
sayýlý Sermaye Piyasasý Kanunu’nun 92 nci maddesi çerçevesinde
a) Karsusan tarafýndan Endeks Gayrimenkul paylarýnýn satýn
alýnmasýna iliþkin 08.01.2019 tarihli yönetim kurulu kararýnýn iptal
edilerek tüm sonuçlarýnýn ortadan kaldýrýlmasýný teminen, yeni bir
yönetim kurulu kararý alýnmasýnýn, bu kapsamda Karsusan tarafýndan
anýlan yönetim kurulu kararýna istinaden herhangi bir ödeme
yapýlmamasýnýn ve varsa yapýlan ödemelerin, ödeme tarihinden itibaren
iþleyecek yasal faizi ile birlikte iþbu Karar tarihinden itibaren 6 iþ
günü içerisinde Karsusan’a iade edilmesinin,
b) 12.02.2019 tarihinde yapýlmasý planlanan söz konusu satýn alma
iþleminin görüþüleceði genel kurul toplantýsýna iliþkin çaðrýnýn ve
ayrýca anýlan genel kurul toplantýsý çerçevesinde iþletilecek ayrýlma
hakký kullanýmýna iliþkin prosedürlerin iptal edilmesinin
Karsusan ve Karsusan’ýn yönetim kurulundan talep edilmesine karar
verilmiþtir."
http://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2019&no=4
Foreks Haber Merkezi ( [email protected] )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(18/01/2019 - 0602)
Þirketin beklentileri iyi
1.Sanýrým bu yýl Trabzon’daki inþaat projesi teslimatlarý olacak. Krsana ait 92 üniteden ne kadar hazýrlan edinmiþ olacsk burdan ne gibi artý deðer çýkar acaba? Umarým üniteler doðru fiyatta satýlmýþtýr.
2.Alyað dan alacaklarýn tahsilatý uzatýldý, bu alacaklar þubatta. tahsil edilmeye baþlanýyor. Bu da sürekli þirkete nakit akýþý demek.
3.Krsusan elindeki Alyað hisselerini satacaktý Buda önemli nakþt kaynaðý denek.
4.Sinoptaki fabrika faliyeti baþlamasý da önemli bir geliþme olur.
Umarýz Krsan ý kendi borçlu harçlý þirketleri ile birleþtirip veya duraðan yapýdaki Alyað ile birleþtirip beklentileri köreltip þirketi hantallaþtýrnazlar. Bu tür birleþmeleri SPK nýn onaylanmamasý gerekir artýk
KRSAN Konsolide 2018/12 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): -4168660
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri