Bence mantar üretimi daha mantýklý normal mantar,ýn dýþýnda reishi mantarý dikkatimi çekiyor uzak doguda alternatif týp,da kullanýlýyor(bir çok kanser türünde kullanýlýyor) ve kilosu 2 bin dolardan alýcý buluyor........Buna ne dersiniz
Bence mantar üretimi daha mantýklý normal mantar,ýn dýþýnda reishi mantarý dikkatimi çekiyor uzak doguda alternatif týp,da kullanýlýyor(bir çok kanser türünde kullanýlýyor) ve kilosu 2 bin dolardan alýcý buluyor........Buna ne dersiniz
Son düzenleme : AUDÝ+; 26-02-2017 saat: 00:29.
Göz olaný akýl olacagý görür..
Normal kültür mantarý iþide mantýk dahilinde akþamdan sabaha kadar birden türüyor...reishi mantarýný herkes üretmiyor ve ihracat yapma durumuda var yakýnda degeri anlaþýlacak diye düþünüyorum birde trüf mantarý var zengin sofralarýnda yer alan lezzetli bir mantar türü onunda kilosu 3-5 bin dolardan alýcý buluyor ....
Göz olaný akýl olacagý görür..
Para peþin kýrmýzý meþin olan her tür legal ve vicdani iþler tavsiyedir akla ilk gelen yeme içme sonra oto yýkama giyim kuþam
aradolu.com olayina ne diyorsunuz. dhl kargoyu kullanip oldukca uzaklardan yeme - icme - kullanma urunleri ithal alip web uzerinden satiyor, fiji su diye bisey var 10 lira litresi pazartesi 5 lira dan veriyor, ulke kulturune uzak olan seyler ulke icinde satisi olabilir mi sizce........
Son düzenleme : Koray; 26-02-2017 saat: 10:59.
http://www.cnnturk.com/cemseymentayvanda
Tayvan'da kahve telvesi yardýmýyla kumaþ yapmýþlar.Bu maliyeti azaltýr mý bilmiyorum.Eðer ki azaltýrsa kahve telvesi temini için kolaylýkla bir að kurulabilir diye düþünüyorum.
Yine Cem Seymen'in bir belgeselinden ipek böcekçiliðinde iyi paralar kazanýlabiliyormuþ.Merak edenler belgeseli izleyebilirler.Köylüler ''Çocuklarýmýz þehire gidiyor.Þehirdeki iþler onlara daha kolay geliyor.Bizim kendi iþimiz daha iyi para kazandýrýyor.'' diyorlardý.Her hasatta 4-5 bin lira para kalýyormuþ.
Cem Seymen'i diðer programlarýný de izlemeye çalýþýn.Hem unutulmuþ para edecek meslekleri iþliyor.Hem de ülkenin yararýna ne oluru düþündürüyor.
Yer Ýmleri