Esem bundan sonra aþaðýlar için deðil de yukarýlar için çabalayacak gibi. Görünen hareketler bunun iþareti gibi. Tabi yinede ESEM bu sað gösterip sol vurabilir. Ytd
Esem bundan sonra aþaðýlar için deðil de yukarýlar için çabalayacak gibi. Görünen hareketler bunun iþareti gibi. Tabi yinede ESEM bu sað gösterip sol vurabilir. Ytd
Dün yukarýdan almýþtým
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Kýsmet Burada kalan herkese bol kazançlar
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ben de dün vermiþtim biraz.. Eþleþme ilk etapta tavandý, sonra 75 ve 73 olunca son anda 72ye girdim satýþý, 73den gitti..bugün yarýn yerine konacak inþallah..
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Buraya takýlan ky lar çok büyük lotlar ile risk almazlar. Az miktar da lot lar ile macera yaþamak için girerler. Fakat öyle bir tuzak içine düþerler ki farkýna varmazlar. Zarar etmeye baþladýkça satýp çýkmaktan yana tercihlerini yapmayýp alýp ortalama düþürmeye baþlarlar. Aldýkça hisse düþer düþtükçe ky alýr. Sonun da bir bakarlar ki bataklýðýn içinde boðuluyorlar. Ellerin de kallavi bir lot karþýlarýn da kallavi bir zarar. Sonra baþlar beklemeye, üzülmeye, kýzmaya, fakat nafile. Elin oðlu kucaða vermiþtir malý. Artýk dua etmekten ve beklemekten baþka þansý kalmamýþtýr. ESEM ile ilgili kýsa ve öz budur. O neden ile buraya takýlacak olanlar bunu iyi okusun deðerlendirsin. Ýllaki takýlacaksanýz eðlencelik takýlýn alýn hevesiniz. Borsa da o kadar saðlam düzgün hisse varken burada kazanmayý düþünmek kumardan baþka bir þey deðil. Alýn teri ile kazandýðýnýz paralarý üç kaðýtçýlara yedirmeyin derim. ytd
alýcý da var satýcý da ne ka güzel..
Yer Ýmleri