Kim gelecek uc harfliler mi...bu hisseyi ancak cin carparsa adam olur..
Kim gelecek uc harfliler mi...bu hisseyi ancak cin carparsa adam olur..
Gözaltý maceram 2010 yýlýnda Dardanelle baþladý.. Ülker'in dardaneli satýnalma durumlarý vardý Ve iyi prim yapmýþtý.. maliyet 1'lerde iken açgözlülüðümüze geldi 2-2,40 arasýndan kendi çapýmýzda bir dünya aldýk.. sonra bir haber; anlaþma olmadý ve taban taban gitmeye baþladýk.. 1,80 maliyetteydim ve 67 kuruþa vermek zorunda kaldým.. TMSF borçlarý nedeniyle sýkýntý çýkma durumu vardý.. Neyse aradan tam 1 yýl geçti , dardanele 0,60 kuruþ idi... bir önceki yýl zararýna satmam sonucunda elime geçen para karþýlýðý kadar aldým.. bu arada Esem spora da bulaþmýþtým Ve iyi gidiyorduk ... Dardanel yine yaklaþýk 1 yýl 0,6- 1,10 aralýðýnda gitti geldi.. bir ara bi yükseldi ve 1,80 den verdim.. bu arada Esem'de çöküþ baþlamýþtý.. ordan gelen parayý da bu eþþeðe gömdüm....bugün bi bakayým dedim, dardanel 2,25 olmuþ.. nerden bulaþtýk þu eþeðe
Ýyi alým oldu bugün neden acep? Yinede 0,24 kalkmadý.
Burada uzun zamandýr bekleyen bizlerin ESEM ile bütünleþtiði kesin. Elimizdeki hisseleri zararýna satmayacaðýmýz da kesin. E artýk iþ bizi mutlu etmeye kalýyor.
Aynen
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
ESEM çok uzun yýllar sonra yukarýya doðru hareketler yaparsa bunun devamýnýn geleceðini düþünüyorum. Altýndan ne çýkar iyi haberler mi gelir yoksa 18.07.2017 taraihindeki mahkemeye kadar çakma operasyonu mu olur onuda kestiremiyorum..ytd
Dün ve bugün 150 bin lottan fazla fazla iþlem oldu. 38-39 bin TL'lik iþlem. Oysaki bu kadarý lotu 5 yýl önce ortalama 3,5 TL ile almýþ olan birinin 525 bin TL para vermesi gerekiyordu. Yani kýsaca cebinde saðlam parasý olan biri tahtaya girse silip sürürür. Bakalým yarýn alýma devam edilecek mi? ytd
Yer Ýmleri