Cengo kendine emanetçi buldu herhalde..!!!!
Cengo kendine emanetçi buldu herhalde..!!!!
Cengo hafta sonu otur bi düþün. Bu iþin sonunda kodese girmek, isminizin rezil olmasý var. Bu iþi düzeltme yoluna git. Hani o 99 kuruþtan geri dondermiþtin ya. Bu sefer böyle yapma. Yükselt yükseltebildiðin kadar, topla toplayabildiðin kadar.
Bir hafta daha bitti. Her hafta farklý bir durum ile karþýlaþmaya baþladýk. Tansiyon giderek artacaða benziyor. M.Ö'de topa girmeye baþladý. Birbirlerinden habersiz olduklarýný ve ayrý hareket edeceklerini düþünmüyorum..Çýkarlar ortak olur ise bir yol bulurlar. Ýþ þimdi biraz daha ciddiyete bindi gibi. Bütün bunlar artýk hiçbir þeyin eskisi gibi olmayacaðý kesin. Bakalým sahneye ilk kim çýkacak..
Borsadaki bir þeref yoksunu patronun þirketinin olaðanüstü genel kurulu yapýldý..sonuç tabiki,ky yana deðil...ama en azýndan kamuoyuna duyuruldu.Tebrikler anelt yatýrýmcýlarý.Helal olsun sizlere.Ýnþallah davanýzda mutlu sona uðraþýrsýnýz...Bizlere de umut olursunuz...
http://www.borsagundem.com/haber/ane...zamani/1276042
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
aneltten alýntýdir
Bu adamlara sayin kelimesi yakismiyor be usta.ben ac kalsam 1 ekmek calsam 5 yil ceza alirim.zenginler hiraizlik yapiyo madalya veriyolar.beni salak zannnedenin 7 ceddini seveyim.ben salak deilim Allah in adaletine guveniyorum.insAllah ne kadar hirsiz varsa onlara yol veren devlet girevlileri varsa bu dunyada cehennemi gorecek
Bütün bu yaþananlar bu sayfalarý okuyan yeni yatýrýmcýlarýn kulaðýna küpe olsun..Herkes yatýrým yapacaðý hisseyi çok iyi araþtýrsýn.Sahiplerini, bilançolarýný, yaptýðý iþe kadar. Sonra yatýrým yapsýn. Bu borsada çok sahtekar þirket ve sahipleri var. Amaçlarý sadece garibanlarý sömürmek..Fakat insanoðlu hýrsýna ve kolay yoldan zengin olma hayaline kapýlarak hata yapýyor..Yaptýðý hatanýn cezasýný aðýr bir þekilde ödüyor..Biz burada bunlarý yazsak ta deðiþen bir þey olmayacak. Fakat tecrübe para ile satýn alýnmýyor. Yaþadýklarýmýzý anlatarak bu sahtekarlarýn tuzaðýna düþecekleri frenlesek dahi iyi bir iþ yapmýþ oluruz..Borsada fýrsatlar bitmez.. Yeter ki doðru hisseyi bulun.
Mrb bayadýr izliyodum 24.000 hissem var. 0.53 0.55 0.62 den ama alýs satýþtan kardayým. Bu hisse bugun tavanda eþlesip nedir 0.55 kapattý garip bi olay. Bide burda yorum yazan arkadaslatda ne kadar hisse var merak ettim onun için üye oldum
Kusura bakmayýn ama Kimse size elindeki hisse sayýsýný söylemez... eskilerde bir Kemalbey vakasý yaþadýk, 2015 ya da 2014 genel kurulu öncesi.. hoþ, orda da bir kýsmýmýz söylememiþtik ama söyleyenler oldu ve adamýn niyeti sonradan anlaþýldý..sizi tenzih ederim ama tam da ayný böyle genel kurul öncesiydi, benzerlik oldu ya da tesadüf... burda yorum yazanlarýn nerdeyse tamamý 6 yýldýr buralarda..mesela 2012 martýnda yaklaþýk 10 bin Euro’yu 22 binliraya bozdurarak , sizin ortalama 12 binliraya aldýðýnýz 24 bin lotun 1/4ünü ancak alabilmiþtim... profil resmimdeki çocuðumun doðduðu gün 2012 6 aðustosunda 1000 lotu 4.150 liraya aldým... ne bileyim iþte nisan ayýnda 8 bin lotu 25 bin liraya aldým.... düþüþe geçti 2 lerden aldým, 1 lerden aldým, kuruþlardan aldým..sattým üç beþ kuruþ aþaðýlardan tekrar aldým...uzun lafýn kýsasý buradakilerin büyük çoðunluðu hemen hemen ayný durumda...hesaptan hesaba virman yaptým, yeni hesapta maliyet virman tarihindeki deðer olarak göründü vs..kendi açýmdan maliyetimi tam olarak bilmiyorum bile..düþünün elinizdeki 24 bin hisse 2012 aðustos fiyatýna göre 100 bin tl ediyordu.. þimdiki deðerinin 10 katý neredeyse..velhasýlý kelam 4 liradan alýnan 20 bin lot ile bekleyen de vardýr , benim gibi eline üç kuruþ geçtikçe alan da vardýr burda...
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Yer Ýmleri