Legenda kardeþim toplantý saati kaçtý...Onlara bir hediye paketi göndereyim.![]()
Legenda kardeþim toplantý saati kaçtý...Onlara bir hediye paketi göndereyim.![]()
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Kol böreði yolla üstad 😀
GM 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Sermaye eklemesinin bize ne faydasý olacak. Fiyat yükselecek mi ona bakmak lazým. Bu arada kankiyi gören oldu mu? Ortalarda görünmüyor. Varan 1 dedi sonrasý gelmedi. Ne planladý acaba?
Varan 2 yarýn galibaValla sermayeye eklerlerse bize faydasý olur mu bilmiyorum ama kendilerine faydasý olur..Halka açýklýk oraný azalýr, daha kolay operasyon yaparlar... þu anda %75... fiyatý yukarý çekip ellerindekileri gömseler hakim ortaklýk gidebilir.. ama atýyorum sermaye 25 milyon olsa , halka açýklýk oraný yarýnlarýyla düþer.. tamamýnellerinde olsa ve hepsini yukarýlardan çaksa bile %35 piyasada olur en fazla
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Yer Ýmleri