Originally Posted by
venedik
Bu saatten sonra gelecek olan haberlere bakacaðýz. ESEM þuanki hali ile devam edemeyecek. Bu yüzden CENGO þirketi yaþatmak istiyorsa seve seve bir takým giriþimler yapmak zorunda. Yapacaðý giriþimlerde þirketi yaþatmak için olacaðýndan gelecek her haberin olumlu algýlanmasý gerekir. Ayrýca iflas davasýnýda takip edeceðiz. Her iflas davasýndan kurtuluþ fiyatý yukarý taþýyor. Þayet iflas edecekse ( þuan zaten durum o ) hiç bir giriþimde bulunmayýp SPK nýn uyarýsý ve kottan þutlanma hazin son olacak. Son olarak takaslar hiç bir deðiþiklik yok. Tek ekden kontrol ediliyor.
Üstad iflas ve þutlanma ihtimali gündeme gelirse bile bir þekilde uçurur hisseyi, toplamýþ olduklarýný boþaltýr diye düþünüyorum..en kötü dolaþýmdaki kabaca 10 milyonun 7 milyonu bunda..birin üstüne bir atsýn, sonra uyduruk da olsa bir haber gönderse ; atýyorum Akýnal ile ortaklýk görüþmelerine baþlandý dese uçar gider..biz gedikliler ve MÖ de satmazsa hacimsiz tavana baðlarýz..2010 yýlýnýn snlarýydý galiba, Dardanel Ülker ile satýþ görüþmelerine baþladýk dedi 3-4 kat yükseldi fiyat... Esemi 1 lira üzerine çýkarmak hiç de zor deðil...150-200 binliralýk alýþý her gün tavana girilse çok rahat 1i gösterir ... kaldý ki uydurma bir iflas davasý ile 7 tavan yaptýk 6 ay önce..KY hemen atlar ... her zaman hayýr ile yad ediyorum yýllar önce Eyestopper (aramýzda mý hala bilmiyorum) tavan yaptýracam arkadaþlar dedi ve yanlýþ hatýrlamýyorsam 3-4 gün üst üste tavan oldu.. hatta son tavanda bunu ben yapmadým demiþti
KY meraklý ya yýðdý tavana alýþý, son tavaný yaptýrdý..
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Yer Ýmleri