675 bin alýþýn hemen hemen 350 bini fake, son anda silindi.. bekleyen 330 bin..
675 bin alýþýn hemen hemen 350 bini fake, son anda silindi.. bekleyen 330 bin..
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
arkadaþ öðlen ,seansýndan beri alýmda bekleyen hissem var nasýl,gerçekleþmez anlamadým.emri verdiðimde önümde bekleyen 20 bin anca vardý,üstüne 100 bin adet iþlem oldu,hala gerçekleþmedi.fiyatý da serbesst deðil..55 idi...ayný durumda olan baþka iemirlerim gerçekleþti...
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Buradan sonraki hareketin sebebi þirketin temel sorunlara yönelik yapacaðý çalýþmalarýn netleþmesi ile direk ilintili. Bu iþi düzeltme yönünde yapacaklarý her doðru çalýþma hisseye olumlu yansýyacaktýr.. Fakat bunun tam tersi sadece patinaj hareketleri yapacaklarsa bu durum millete fena halde çakma operasyonuna dönüþür. Hisse de pozisyon almayý düþünen yeni yatýrýmcýlarýn çok dikkatli olmasýnda fayda var. Her þey çok güzel dedikleri anda þapkadan tavþan çýkabilir. CENGO'nun en büyük özelliði bu..ytd
Bu arada tavanda bekleyen 335 bin.. serbestten girilenler KÝE olduðu için silindi.. 450 bin civarýydý..
Allah Allah,ben yýllardýr serbestten girdiðim de pek gelmezdi,o yüzden hep tavan fiyat yazardým gelirdi...ilginç yani..o emrimden saniyeler önce ayný þekilde yazdýðým 2 emrim ise gerçekleþti...ilginçççç... bu arada ben öðlen yazdým alamadým sen 5 den sonra yazmýþsýn almýþsýn..helal olsun...afiyet olsun...
Ooop
Þekerlerimi kimse görmüyor deðil miSM-C7100 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri