Burada bazý arkadaþlar beni bilir gerçekten üzüldüm
saðlýk olsun diyorum.
yatýrým tavsiyesi deðildir
yapýlacak iþlemler konusunda bilgisi olan var mý ? þirket iflas etmedi. 3 mayýsta cankurtaran-elektropak iflas davasý var. iflas ettirilmezse bir anlamý olabilir mi ?
Selim hocam, Bu bizimki saflýk deðil, bilimsel olarak bu sanýrým; Mazoþizmin ikinci evresi ise ruh mazoþizmi safhasýdýr ve burada insanlarýn duygusal baðlamda mazoþist yanlarýný ortaya çýkardýðýný görürüz. Örneðin imkansýz bir aþkta ýsrar eden birinin kasýtlý bir biçimde devam etmesi gibi. Mazoþizmin ilk evresinde kiþi somut bir acý karþýsýnda kendisini frenleyebilirken ikinci evre olan ruh mazoþizminde acýnýn sýnýrlarý olabildiðince geniþtir ve tahmin edilemeyen bu sýnýr, mazoþist ruhlar tarafýndan sýklýkla tercih edilen evreyi oluþturur.![]()
þirket özel açýklamada sermaye kaybýný ortadan kaldýracak çalýþma yapacaklarýný boþuna mý yaptý ? hani fason üretim yapacak esemspor üzerinden satýþ yapacak , esem markalý üretimlerden royalty anlaþmasý yapacaktý ?
ne biçim kandýrmaca ? madem genel kurul niye yapýldý ? kotasyon ücreti ödendi ? denetim firmasýyla anlaþma yapýldý ?
yeni spk baþkaný döneminde ne olabilir ?
Üretimle falan bu iþi düzeltemez. Ya ortak bulacak ya kendisi sermaye koyacak ya da holdingdeki borcu tahsil edecek. Þerefsiz elindeki tek iþe yarar þirketin de içine etti. Bu kadar ********lik yaparsan olacaðý bu. O elektropaký al bi yerinde kullan þimdi. Bu iþin bu noktaya gittiði konusunda Spk denen kansýzlarý da her gün uyardýk. Þimdiye kadar hiç bir þey yapma, bir anda at dýþarý olsun bitsin.
hey gidi ilk göz aðrýmdý. 1,06 dan alýp 3,81 e satmýþtým. sonra kazandýðým paranýn hepsini ana paramla gezi olaylarýnda alým varantý pozisyonunda kaybetmiþtim.
son bir yýldýr elimde yoktu. 90 kruþ a hareket öncesi sanýrým 22 krþtan baya kalabalýk bir lotu vermiþ kafamý duvarlara vurmuþtum.
bi gözüm hep esemspordaydý.
kapanan çbs boya tahtasýndan akýllanmamýþ, bi gözüm hep buradaydý. bi mazhar zorlu bi ege plastik çýkar mý diye.
hey gidi..
geçmiþ olsun arkadaþlar üzüldüm.
Yer Ýmleri