883 bin tavanda kapattı
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
883 bin tavanda kapattı
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eğer günlerdir yazıp çizdiğim şeylerse bu yükselişin nedeni daha Yolu var. Sözkonusu kişi patronun lafına güvenerek daha önce risk aldı ve güveni boşa çıktı.Geçenlerde bir arkadaşın yazdığından hareketle; aynı risk iki defa alınmaz !! Bu sefer eşek sağlam kazıkta diye düşünüyorum. İstediğini almadan bırakmayacaktır..
Sen de biraz nasiplenseydin arkadaşım...
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Aynen dramali.erdemsezer viking ve ben.sessiz adam ve onlarca yatirimci sirf bende 180 bin lot vardi hepimiz.umudu.kestik baska hisselerden parayi kurtarmak icin zipladik.ama bizler cikmasaydik bu haber de gelmezdi haber gelseydide bu kadar yukselmezdi.transturkte ne.zaman yatirimci bitti acun bombasi.patlattilar.esemde got ayagindan 1milyonluk iflas davasi hisse hareketine.bakin.senede 10 milyon zar ar yaz satis yapan ureten yerin kalmasin 1 milyon tl iflas davasi bitti yuzde 300 arttir.eger hisseyi topladilarsa 5 tl de olur.altin kuyusu olsun sirketin ky si coksa yurumez.sirket 5 para etmesin hisseleri topladilarsa artik nereler ucar hisse.
Aynen...her şey nasip ışte.benim 4 yıl eplas ve mzhld de bekleyip bir kişinin ağzına bakıp satıp,onca yılın hamallığıni yapmam gibi...
İnşallah biz paçayı kurtarırız...Ama zor,bize o günleri o kadar kolay mı göstereceklerini hiç sanmıyorum...İnşallah yanilirim
Yer İmleri