NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Eyyyy karþý köyün davulcusu,hisse alak mý,toplayak mý,yükseliþ baþlýcak mý....Ne dersin.söyle hemen yapalým......
https://www.youtube.com/watch?v=LcAek_gq5fA
![]()
400bin lotu geri almasý için ,mahsuna 2 gün süre....Yoksa ben alýrým mahsuncum,sonra da mahsun mahsun,mahsun kýrmýzýgül türküleri dinler gariiiii...
https://www.youtube.com/watch?v=MHFXYBXj8Zs
Benim kimseden bir þey beklediðim yok.Takýlýyoruz,davul çalýyoruz....Eee dile kolay 6 yýldýr burdayým...Bu hissenin ne hale geldiðini,bu hisse o fiyatlardanken,baþka hisselerin þu an kaça katladigini biliyoruz....Daha önce de yazdým, ben bu forumlar yüzünden ,baþkalarýna inanmak adýna en az 150 bin lira kaybetmisimdir.Artýk karným tok bu iþlere...Maksat vakit geçirmek,iyi kötü gidisatlardan haberdar olmak....
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Econumut: ''Büyük ortak cengo.saatçi amcanýn 4yüzbini deðil 1 milyon dörtyüzbni daha olsa büyük ortak olamaz.bunun çok geç farkýna vardý tam satýþa baslamisti tersten gösterdiler buna.olay 400 binde degil takilmayin 400 bine. Þu saatten sonra kimse hisse toplayamaz.Buyurun deneyin. ha alýrsa da tavan tavan giderken alýr buda isine gelmez elindekileri satmak varken.adamlar kan emici topladýklaryla yetinmyorlar, maksimumu istiyorlar. oysa 3-4 tavandan sonra istedikleri maksimumu toplayabilirlr.''
Bu durumda M.Ö'nün yapabileceði tek þey genel kurulu toplama talebinde bulunabilir o zaman. Orda hesap sorabilir. Onun dýþýnda bir þey yapamaz desene. Peki bu hisse böyle 50'lerde sürünmeye devam mý edecek? Noldu senin haberlerden ses yok mu? Hani bombalar vardý.
Sn batýk, Bizler zaten bu hisse de ömür boyu beklemeyi göz önüne almýþ adamlarýz. O yüzden dediðiniz gibi kimseden medet umacak da deðiliz. Benim bildiðim er yada geç Cengo gelecek buraya vurgununu yapacak. Bize de diyetini ödeyecek.
Yer Ýmleri