bomontiyi de peþkeþ çektiler sattýlar yediler sorsan iþletme sermayesi yaptýk derler ahhh spk ahhh...neredesin bizim hakkýmýzý arasana
kaç defa yazdýk sana ...konuya bile hakim deðilsin
bomontiyi de peþkeþ çektiler sattýlar yediler sorsan iþletme sermayesi yaptýk derler ahhh spk ahhh...neredesin bizim hakkýmýzý arasana
kaç defa yazdýk sana ...konuya bile hakim deðilsin
Baþvuru Ýçeriði: Sayýn SPK yetkilisi, Esem Spor A? ile Elektropak birlesmesi sonucu biz küçük yatýrýmcýlar zarara ugramý?tir.Esem sporun Cankurtaran holdingden alacagina karsilik verilen Elektropak surekli zarar yazarak sirket oz sermayesini eritmistir.Ve ayrica sirketin mal varligi bilinmemektedir bu finansal raporlarda da mevcuttur.Bu birlesmenin tarafinizca bir daha incelenmesini ve yatirimcilarin zararlarinini telafi edilmesini talep ediyorum.Saygilar.
BU DA CEVAP
Yorum sizin
Ýlgide kayýtlý baþvurunuzda, Esem Spor Giyim Sanayi ve Ticaret A.Þ. (Þirket) ile Elektropak Elektrik Sanayi A.Þ. (Elektropak)'nin birleþmesi iþleminin incelenmesi ve yatýrýmcýlarýnýn zararlarýnýn telafi edilmesi talep edilmektedir.
Bilindiði üzere, Þirket tarafýndan Elektropak'ýn devralýnmasý suretiyle gerçekleþtirilecek birleþme iþlemine iliþkin olarak 19.11.2014 tarihinde Kurulumuza yapýlan baþvuru, Þirket'in 25.05.2015 tarihli talebine istinaden Kurulumuzca iþlemden kaldýrýlmýþtýr. Ayný zamanda, bu tarihte birleþme iþleminden vazgeçildiði hususunda özel durum açýklamasý yapýlmýþ olup, söz konusu açýklamaya Kamuyu Aydýnlatma Platformu'ndan ulaþýlabilmektedir.
Anýlan tarihten sonra, Þirket tarafýndan Kurulumuza birleþme amacýyla ikinci bir baþvuruda bulunulmamýþ olup, Kurulumuz nezdinde böyle bir baþvuru dosyasý da bulunmamaktadýr.
Ben böyle spk'nýn. Adamlarýn dünyadan haberi yok. bizim ülkeye niçin yatýrým yapýlmamasý gerektiðini anladýnýz mý?
Þimdi ben bu maille spk ya dava açsam yüzde yüz kazanýrým.Adamlar elektropakla cankurtaran holdingi bile ayýrt edemiyor.
Bu alýþý giren amcam ne olacaðýnýda bilendir. Burada hisse almaktan ziyade satabilmek daha zor. Satacaðýna inanýyorsa bu bizim için iyi iþaret.
Bu alýþ karþýlanýrsa satan kim acaba?
Yer Ýmleri