27.02.2018 Genel Kurul maddeleri fos çýktý. Þimdi SÜPRÝZ mi bekleyeceðiz. 6 YILDIR sürpriz hep bize zarar çýktý. Bu sefer de aynýsý olacak gibi. Bize biri iflas dava açsa da davayý kazansak yine topuklasa biz de bu sefer satýp çýksak :-)....
27.02.2018 Genel Kurul maddeleri fos çýktý. Þimdi SÜPRÝZ mi bekleyeceðiz. 6 YILDIR sürpriz hep bize zarar çýktý. Bu sefer de aynýsý olacak gibi. Bize biri iflas dava açsa da davayý kazansak yine topuklasa biz de bu sefer satýp çýksak :-)....
Temmuz ayýndaki yükseliþte tavan gösterip silen Marbaþ geçen hafta 37den aldýðýnýn bir kýsmýný bugün 35ten vermiþ..hergün ayný aracý kurumlarda iþlem oluyor... Akbank-iþbankasý baþý çekiyor ... fiyatla istedikleri gibi oynuyorlar..
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Bu hisse de süprizi yapacak tek adam M.Ö idi. Gücü elindeki hisse sayýsý idi. Çok iyi girdi iþin içine fakat o da CENGO'nun o dayanýlmaz cazibesine kapýlýp alabora oldu. Orada ne film döndü , M.Ö elleri havaya neden kaldýrdý allah bilir. M.Ö tokat yedikten sonra bir daha ses çýkaramadý. Oysaki bizim gibi bura da 6-7 yýldýr elinde hisse tutan yatýrýmcýlardan destek isteseydi hepimiz verirdik. Fakat o kendi iþine bakmaya çalýþtý. Yapacak bir þey yok. CENGO belki bir gün malý götürmek için buraya uðrar biz de arada sýyýrýrýz..
Sanýrým KY satýþ girdi, 36 bin eþleþme var...çok defa denedim; 20 bin ve üzeri satmaya kalkýnca hemen alýyorlar.. bunu da alacaklar
Satýþlar devamlý karþýlanýyor. Karþýlanmasaydý þuana kadar çoktan dibi boylardý. Kýsacasý birileri mal alýyor...
http://www.hisse.net/topluluk/showth...55#post1573655
haftalýk hisse yarýþmamýza kurallara uygun
3 hisse seçin 1 hafta yarýþalým.
bir halt olacaðý yok.
ben girdim satýþ almadý ...
Yer Ýmleri