Sizce yatýrýmcda kaç mil hisse vardýr
Sizce yatýrýmcda kaç mil hisse vardýr
Acaba en az 45 milyon+faiz zarar mahkeme kararýyla kesinleþirse örneðin açýlacak davada mahkeme herkesin hisse oranýna göre mi karar verir? Herhalde güncel durumu göz önüne almaz, elktropakýn devredildiði tarihindeki hisse oranlarýný mý baz alýr? O tarihlerde hisse 3 küsürlerdeydi..diyelim ki benim o tarihteki ortaklýk oraným binde 5..benim zararým bu 45 milyonun binde 5i midir?
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
emreünsal ben de her türlü avukat iþine katýlýrým. Yaptýklarý yanýna kar kalmamalý. Bu arada baykanki,ikinci darbe ne olacak ki? Ýpucu versen biz de ona göre tahminde bulunsak. Benim tahminim söylüyorum, Kazýklý Voyvoda.
Ikinci darbemidir bilemem ama emine hnma ortakligi sordum bazi degisiklikler olacak dedi.ama iyidir ama kotudur bilemem
LG-K430 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya sana yapma etme dedik bay Ceng. Bu kadar ileri gitme dedik. 4 liraya sattýðýn hisseleri 23 kuruþa indirecek kadar küçülme dedik. Dinledin mi yok. Þimdi kendini onlarca davaya hazýrla bakalým. Bak daha sürprizler bitmemiþ. Þapkadan civciv mi çýkacak kuþ mu çýkacak, yoksa ............. mý çýkacak? Gerçi ne çýkacaðýný baykanki söylemiþ. Sana afiyet olsun.
acaba zararýna satýp çýkanlar da bir hak iddia edebilir mi? Dramali üstad, erdemsezer, silent, ara sýra kýzdýrsa da doktorumuz ahmetserhanpoy ve hatýrlayamadýðým diðerleri... yakýn zamanda ayrýldý birçoðu...zararýna çýktýlar...![]()
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Yer Ýmleri