Esem ne sabah ne öðle ondan önce çakmak lazým. Hepimiz istiyoruz en tepesinden çakalým ama adam yedirmiyor. Onun ummadýðý yerde sen vereceksin. Zirveler yüksek ve soðuktur. Dönmesini bilmek lazým bence.
Birinci 99 hareketinde veremeyenlere ikinci bir þans versin. Çýkanlar çýkar. Hem de öyle bir çýkýp geri inmeyle deðil birkaç gün oralarda tutacak. Millet de düþünecek taþýnacak kararýný verecek. Ama benim aklýma þu da geliyor. Bunda yükseltecek para yok. Beþ kuruþu yoksa nasýl alsýn. Söyleyin ha nasýl alsýn? Neyini satsýn da alsýn bu adam? E 5'e çýkýp yol kenarýnda tezgah açýp terlik mi satsýn bu adam?
Gerçi þimdi düþündüm de kamyon þoförleri uzun yolda terlik giyerler. Zamanýnda kamyonculuk yapmýþtým. Cengo bence þansýný bi dene. Bakarsýn bahtýn açýk gider terlikten parayý vurursun. Sonra hisseleri toplayýp yükseltirsin. Yol kenarýnda terlik satarak þirketi ayaða kaldýrdým diyerek bir de röportaj verirsin. Bu sefer hakkýnla ünlü olursun ha be Cengo. Ne dersin? Sana söz yolum düþerse bir çift terlik de ben alýrým. Çek ordan iki terlik derim. Çek ordan iki çay demekten iyidir ha. Ne dersin? Bu arada sana takýlýyoruz diye kýzmýyorsun deðil mi? Biz 6 yýldýr sana hiç kýzýyor muyuz be terlikçi
Þurda iki neþemizi buluyoruz. Bence sen bu tezgah iþini bi düþün. Zaten tezgah iþlerini iyi bilirsin.
Sendeki de þans be Cengo. Adam olsan terlikçi diyecekler, adam olmasan çaylar diyecekler. En iyisi sen büyük sözü dinle haftaya bu iþi hallet. Millet taþþak geçmeye baþladý seninle. Ne o öyle ya. Kimi çaylar diyor, kimi s..... tuttun diyor, kimi terlikçi diyor. Sen bunlara reva mýsýn? Sen aslan gibi bir Cankurtaransýn. Babasýnýn en kýymetli oðlusun. Bence bunlar çekemiyor seni. Neymiþ 45 milyonu iç etmiþsin, neymiþ dolandýrýcýymýþsýn. Ýftara bunlar. Halbuki sen o 45 milyonu koca Elektro þirketiyle ödedin. Biz þahidiz. Sen yoluna bak. Yürü aslaným, kim tutar seni.
Valla kardaþ ben de kendimden korkuyorum. Satsam da vazgeçemem artýk Esemsen. Aþka dönüþtü artýk bizimki. Dönüp dolaþýp yine geliriz gibi geliyor. Esem eziyet ettikçe hoþumuza mý gitmeye baþladý nedir?
Yer Ýmleri