Originally Posted by
venedik
TOPLANTIYA KATILACAK OLAN ARKADAÞLAR OLUR ÝSE BU KONULARI HATIRLATMAYI DÜÞÜNDÜM..
( MAHSUM ÖZEL'ÝN GEÇMÝÞTE ÇEKTÝÐÝ ÝHTARNAME )
- Þirket paylarýnýn halka açýklýk oranýnýn %16’lardan %75’lere ulaþmasý nedeniyle þu anki Yönetim Kurulunun meþruiyetini kaybettiði, bu nedenle acilen genel kurulda yeni yönetim kurulunun belirlenmesi;
- 2007 yýlýndan itibaren gözaltý pazarýnda (yakýn izleme pazarý) iþlem gören Þirketin hiç borcunun olmamasý, aksine alacaðý olan duruma gelmesine raðmen gözaltý pazarýndan çýkarýlmasý için iþlemlerin yapýlmamasý nedeniyle, bu iþlemlerin baþlatýlmasý;
- Cankurtaran Holding’e 4 yýl önce verilen iþtirak avansýndan kalan yaklaþýk 9.000.000 TL alacaðýn alýnmasý, alýnamýyorsa icra takibinin baþlatýlmasý,
- Cankurtaran Holding’den Þirketin alacaðý yerine yaklaþýk 35.000.000 TL’ye alýnan Elektropak Elektrik Sanayi Tic.A.Þ. alýndýðý günden bugüne kadar sürekli zarar yazmasýnýn, yazdýðý zararlarýn 15.000.000 TL’yi geçtiði açýkça görülmesine raðmen, Þirket çýkarlarýný gözetmeden bilerek ve isteyerek yönetim kurulu müdürünün sahip olduðu diðer þirketlerine aktardýðý, haksýz kazanç elde ettiði, halka açýk olan Þirketin diðer ortaklarýnýn maðduriyetinin giderilmesi için neler yapýlabileceði;
- Alacaklarýný tahsil etmesi gerekirken kullanýlan banka kredilerinin ne amaçla kullanýlacaðýna
- Farklý bir baðýmsýz denetim firmasýndan Þirket mali verilerini ve iþtirak avansý olarak verilen fakat bir türlü tahsil edilemeyen alacaða karþýlýk aldýðý Elektropak Elektrik Sanayi Tic.A.Þ.’nin devir iþleminin incelenmesine varsa yapýlan yolsuzluklarýn tespitinin yapýlmasý,
Bize de anelt de ki gibi bir yusuf yýldýz lazým.ama maaelesef yok....
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Yer Ýmleri