Yýllýk bildirime denetim þirketi þartlý görüþ bildirirken deðinecektir iflas davasýna...1 hafta içinde gelecek bildirim...
Yýllýk bildirime denetim þirketi þartlý görüþ bildirirken deðinecektir iflas davasýna...1 hafta içinde gelecek bildirim...
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Kolay gelsin![]()
yatýrým tavsiyesi deðildir
Hoþ geldin ergin kardeþim, nasýlsýn, bizim ise tablodanda gördüðün gibi,yüzümüz toðraða bakýyor...el fatihaaaa
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Sn ergin23, grafikler hep uzun bir çizgi arkasýndan dipsiz kuyu þeklinde. Bir türlü rampadan fýrlayamýyoruz😀.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
http://www.borsagundem.com/piyasa-ek...tirimci-masasi
Esem Spor, uzun vadede yatýrýmcýsýna gelir getirmeyen dahasý zarar ettiren bir niteliðe sahip. Bunun ana nedeni þirketin zarar ediyor olmasý. Firmanýn zayýf ticari yapýsý hissenin fiyatýný da ister istemez olumsuz yönde etkiliyor. 2013 yýlýndan bu yana zarar eden firma, son açýkladýðý 2017 dokuz aylýk bilançosunda da zararýný sürdürdü. Son bilançosuna göre birikmiþ geçmiþ yýl zararý 72 milyon TL seviyesinde bulunuyor. Söz konusu zararlardan dolayý özsermayesini yitirme noktasýnda gelmiþ durumda. Þirket ise 27 Þubat 2017 günü yaptýðý Genel Kurul Toplantýsý’nda konsolide olmayan mali tablolarýnýn Vergi Usul Kanunu hükümlerine göre sermayesini koruduðunu belirtirken geçmiþ yýllarda yaptýðý gayrimenkul satýþ kârlarýný sermayeye ekleyeceðini dile getirdi. Þirketin sermaye artýrýmýna gitmesi mali yapýsýný güçlendirmesi açýsýndan olumlu olmakla birlikte asýl önemli hususun gelir ve kârlýlýk noktasýnda düðümlendiðini unutmamalý. Ýstikrarlý þekilde gelirini büyütememesi ve yüksek maliyetler zarar etmesine sebep oluyor. Bu açýdan sermaye artýrýmý ile mali yapýda iyileþme olmasýný kalýcý bir çözüm olarak görülememekte. Asýl sorun kâr edebileceði uzun vadeli çözümler üretebilmesi. Mevcut göstergeler ise henüz bu iþareti vermekten hayli uzakta bulunuyor.
sermaye artýrýmý önemli. son patinajlar.
Yer Ýmleri