bU arada mynetteki morali arkadaþ 1.87 fiyat verdi..ben de sordum bana da aynýsýný yazdý...sonra daha yukarý hedefler...kýsa zamanda hisse zaten 1 ve üzerine çýkarsa buradaki yenilerin çoðu tüyer..Belki 3- 5 eski kalýrýz ama ben bu canýnýkurtarandan býktým.2 lira olmadan ben de tüyerim....Ha hatýra kalsýn diye 99 tane býrakýrým belki bir köþede,batmazsa tabiii...
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Selim hocam Marbaþ mý sattý acaba??
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Eþleþme çok hareketli... 58-59-60-62 gidip geliyor
Ooooo
SM-C7100 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Aynen marbaþ..35 bin kaldý.. onu da 60-62 arasý verir .. sonra yine kaderimizle baþbaþa
![]()
Deniz de kafa karýþtýrýyor... M.Ö deðil oradaki iþlem.. yine spekülatif, 60dan aldýðýný 55den verebilecek karakterde..yaptý daha önce üstten alýp aþaðýdan verdi...alan da Ýþ bankasý falan... bir cepten diðerine...
Yer Ýmleri