Aynen leðende kardeþ. Ben de Vekalet veririm. Burda önemli olan Mahsun'un durumu. O ne yapacak. Eðer Cengoyla anlaþtýysa hiç bulaþmayacaktýr. M. Ö'yü, Kanki'yi bekliyoruz. Gelse de bir açýklama yapsa.
Aynen leðende kardeþ. Ben de Vekalet veririm. Burda önemli olan Mahsun'un durumu. O ne yapacak. Eðer Cengoyla anlaþtýysa hiç bulaþmayacaktýr. M. Ö'yü, Kanki'yi bekliyoruz. Gelse de bir açýklama yapsa.
battýk mý yani ya da bir ýþýk var mý...
Eyvallah Üstad ..yarýn bi görüþelim en azýndan Emine ile, sonra bir yol belirleriz hep birlikte ..normal bir þirket ortaðýyýz artýk..en kötü birleþip azýnlýk hakký elde edebilecek düzeye gelince CK holdingden olan alacak için iflas talepli dava falan açarýz.. ne bileyim, saðlýklý da düþünemiyorum þu anda
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Batmadýnýz Gen power holding in yanýna geldiniz borsa dýþý oldunuz elinizdeki hisseler deðeri 0 tl oldu spk boru gibi koydu
Ben geçen yazdým bu flap beyaz gibi hisselerin aþýrý yükselmesi için para gerekiyordu bunun içinde borsada olan 3 5 hisseyi borsa dýþýna itmeleri gerekiyordu þimdi yapmaya baþladýlar daha arkasý gelecek sýrada bimeks var sonra bir baþka hisse bu böyle gider ellerinde para yok borsada bir hisseyi yok edip diðer hisseye aktarýlýyor bakiyeler yani sizin para lar flap beyaz a gitti
ulan geçen hafta 10000 lot satacaktým son anda vaz geçtim keþke satsaydým kafama sýçým
Yer Ýmleri