YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
2012 de arkadaþým Halkalý'da 110.000'e ev aldý þimdiki deðeri 500.000.
Ben gittim esem aldým sonuç 0.
Ya hani hatýrlýyor musunuz Bomonti'de 6 milyona dükkan satmýþtý paranýn bir kýsmýný peþin almýþtý, kalanýný vadelere bölmüþtü.
Ne oldu o paralar, bir daha bilançoda falan da görmedik.
bist kota alýnma kriterini koymuþ. yerine getirirse tekrar açýlma durumu olabilir. az deðil %25 pay... çöpe atar mý ?
3 milyon civarý peþin kalanýnda vadeliydi... az önce gençellere 3 yýllýpýna peþkeþ çekilip, sonraki 3 yýl için %6 royalty bedeli ile anlaþýlan olayý da sordum... 3 yýl 2017/10. Ayda dolmuþtu ama bilançoda herhangi bir gelir de göremedik bununla ilgili dedim... cevap bile Yok, susuyor sadece
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Bunlarýn yatacak yeri yok. O. Ç akþam yattýklarý yerde nasýl rahat uyuyorlar.. Hepsinin.............
Var mý Ýstanbul’da olan ve þu anda müsait olan, Cenk ile görüþmeye gidelim.. içim soðumayacak yoksa, ocaðýmýza incir aðacý diktiler..
Yer Ýmleri