Ahirette kardeþ AHÝRETTE....Dünyada o rakamlar hayal!
Ahirette kardeþ AHÝRETTE....Dünyada o rakamlar hayal!
Üstat sen ne diyorsun! 5 yýldýr burdayým ben ...Yoksa neden öyle yazayým!
SM-C5000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
06.08.2012 oðlumun doðduðu gün...yarýn doðum günü inþallah..5 yýl önce bugün 4.15 TL den en yüksek fiyatlý alýmýmý yapmýþtým..
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
ESEM 5 yýl önce nasýl bizleri içine kattýysa þimdi de baþkalarýný içine katýyor. Bu hareketleri yukarý doðru yaptýkça bir de bir iki haber pompalarlarsa tam cümbüþ yerine döner burasý. Borsanýn gerçeði bu. Birileri alttan aldýðý malý yukarýlardan birine yýkacak. Umut edelim bu hareketin devamý bizlerin 5 yýl önce alým yaptýðýmýz yerlere kadar gider. Keþke herkes kazansa maalesef bu iþte mutlaka birileri kaybedecek...
gozaltý pazarý eský adý
tavanda 800000 lot vardý tavan tavan gýder dýyolardý ertesý gun 8oo ooo taban yaptý
ne olur ne eder býlmem onun içi dýkkatlý olmakta fayda var
Bu hissede dikkatli olmak deðil hiç dokunmamak lazým. Her seferin de söylüyorum. Aklý olan bir tek bu hisseye deðil YÝP (Yakýn izleme pazarý ) yeni adý, eski adý GÖZALTI PAZARI yani batýk hisseler pazarý. Zaten buraya para yatýran adamýn batýk hisse aldýðýný biliyor demek. Kendi adýma ben bilerek aldým, fakat az bir lot ile baþladým almaya. Fakat yukardan bize malý yýktýklarý için düþtükçe ortalama düþüreceðiz diye topladýk topladýk oda düþtükçe düþtü. Ýster istemez elimizde nur topu gibi ESEM hisleri oldu. Sonuç 5 yýl ýzdýrap ve halen devam ediyor. Hissenin batacaðýný da bile bile aldýk ve öyle bir duruma geldik ki artýk buradaki paranýn yokluðunu kabul ettik. Kýsaca ESEM hikayesi bu. Buralarý okuyan arkadaþlarýn bunlarý okuyup baþlarýndan neler geçebileceðini anlatmaya çalýþýyorum. Ben ciddi para kaybý ile yaþadým bunlarý. Karar yeni arkadaþlarýn. Belki bana kýzan arkadaþlarda olabilir niye bunlarý yazýyorum diye. Ýnsanlar alsýn ki hisse de yukarý gitsin diye düþününler olabilir. Bu hisseyi küçük yatýrýmcýnýn alýþlarý yukarý götürmez. Spek alýr götürür yukarý. Yukardan da yýkar malý. Benim derdim bizim gibi yeni avlar yakalamasýn bu kan emiciler. ytd..
Yer Ýmleri