https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...5b48d2de9c.png
çok riskli görünüyor...ytd
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...5b48d2de9c.png
çok riskli görünüyor...ytd
Emek vermiþsiniz saðolun...ama 5,5 yýllýk ESEM ve öncesinde yaklaþýk 1 yýllýk Dardanel tecrübesiyle birlikte gördüm ki yakýn izleme pazarýnda grafik, teknik, analiz vs iþlemiyor..ya spekülasyonla hareket ediyor ya da olumlu bir haber bazen de aslý astarý olmayan bir dedikodu Bile tekniði-grafiði boþa çýkarýyor.... 2012 yýlýnýn baþlarýnda grafikler iki haneli rakamlara gideceðini de gösterdi bizlere... o gün bu gündür burdayýz :-).. dardanelin 6,5 yýl önceki hareketinde Ülker ile ortaklýk görüþmelerine baþladýk haberi düþünce hisse uçtu gitti... yanýlmýyorsam Mart 2011 de tekrar bir haber düþtü, kýsaca ortaklýk görüþmelerinin olumsuz sonuçlandýðý ifade ediliyordu.... dardanelin yüz milyon dolarla ifade edilen banka borçlarýnda pazarlýk sonucu bankalar toplamda yine yanlýþ hatýrlamýyorsam 63 milyon dolara razý oldular.. ama murat Ülker 60 milyon dolarda diretti.. ve sadece 3 milyon dolar yüzünden ortaklýk yalan oldu.. belki de danýþýklý dövüþtü en baþýndan...neticede dedikoduyla baþladýk tavan serisine, haberle 2,5 TL civarý ile zirve yaptýk... olumsuz haberle hisse 60 kuruþlara geriledi... ha þu da var yarýn öbürgün b.ktan bir sebep yüzünden (geçmiþte yaþadýðýmýz sendika olayý gibi) tepetaklak gidebiliriZ.. ama bu düþüþ grafik böyle söyledi diye olmaz.. yükselmesinde de ayný þekilde , grafiðe baðlý olarak yükselmez..dediðim gibi tecrübeyle sabit...
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Bu iþ teknik ile olsaydý 5 yýldýr yatan uyuyan ESEM için kim dedi bur dan kalkacak burayý kýracak uçacak kaçacak. Ben görmedim. Þimdi hisse yukarý hareket yaptý grafikte çizgiler oluþtu ver elini teknik. Bence de hepsi hikaye. 18/07/2017 tarihli iflas haberini kullanýp adamlar tahtayý çekti yukarý. Bir iki iyi haber yolasýn hisse uçar gider. Teknik bunun neresin de. Bu hissenin zaten ya tabaný yada tavaný var. Yarýn taban oldu mu teknik mi söylemiþ olacak bunu. Bence insan aklý ile dalga geçmekten baþka bir þey deðil. Bu hisse de teknik göstermek HÝKAYE. Halen anlamamakta direniyor insanlar. ESEM spekülatif hisselerin en kralý. Bura da ne teknik ne temel var. Hissenin sahibi , kocasý kimse o. Gerisi teferruat. O yüzden inecek, kaçacak, düþecek ,çýkacak kim diyorsa sallýyor. Ben dahil bura da elimizde çok net bir bilgi kimse de yok. YTD..
Bugun yesil kapamaliyiz sinirjimizi ona gore ayarlayalim
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Hmm yesil yakmaya elverisli gozuktu bizim ki sanki acilista![]()
Ustalar bi eslesme fiyati verme imkaniniz var mi saygi ve sevgiler tesekkurler
Yer Ýmleri