satýþlar küçük küçük satýþlar. satanlar ve alanlar arasýnda deniz yok. hayýrlýsý bakalým. inþallah yön yukarýya döner
satýþlar küçük küçük satýþlar. satanlar ve alanlar arasýnda deniz yok. hayýrlýsý bakalým. inþallah yön yukarýya döner
Deniz buralardan satamaz. En kötü 1'e satsa hissenin yine kesintisiz tavan gitmesi gerekiyor. Buna ek olarak bir de haber gelmeli ki deniz tek seferde çýkarsýn malý elinden...Aksi taktirde gördük, tavanda alýþ bekleyen en fazla 1 milyon oluyor...denizden yüklü bir çýkýþ olduðunda herkes kurtulmaya çalýþacak.tabi burda þartlarý sabit kabul edip, virman olayýný dikkate almýyoruz.
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Hisse de iþlem miktarý yüklü artý veya eksi olduðunda tavan yada taban oluruz. Bu þekil de düþük hacimler ile ancak bu þekilde bir kaç kademe artý veya eksi oluruz. Dediðim gibi sahneye aðalarýn çýkmasý lazým. Yoksa böyle oyalanacaðýz..
Eslesme dustu mu asagilara taban a alis girilir mi
5 yýldan sonra her zaman ki gibi iflas haberi bahane edilerek hisse çýkýþ yaptý. Bu bize hissenin haberler ile yönünün belirlendiðinin kanýtý. Yoksa ellerin deki lotlarý piyasaya yediremezler. Gündem oluþturup küçük yatýrýmcýyý tahtaya çaðýrmalarý lazým. Bu oyun her zaman oynanan bilinen oyun. Maalesef her seferinde de tutan oyun.
Ecounmont 99'dan düþüþe geçtiðinde iki ayrý hesabýmdakilere 88'den satýþ girdim. Sonra sen kesin bir dille satmayýn bu bir oyun diyince birini iptal ettim. Allahtan diðerini iptal etmedim. Þimdi deðil 88'i 78'i görsün verip çýkmazsam. Tahmin yürütüyorsun ama öyle bilmiþ bir edayla yapýyorsun ki insan ister istemez acaba diyor. Ayrýca bu hissede beþ yýlýmý devirdim. Beklemekten aðaç olduk zaten. Bilanço gelecek, genel kurul haberi gelecek de ne olacak ayrýca.
yanlýþ gormedýysem 3 kusur trýlyon zarar
Yer Ýmleri