NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
satýs hasýlatý ornek 2 000 000 ise malýyet 4 000 000 uretmese daha ýyý
Yapýlan iþlemler çok zayýf. Serseri mayýn misalý iþlem olsun diye yapýlýyor gibi.
Bakalým gelen bilançoyu yarýn ne yönde kullanacaklar..
bilançodan civciv çýkmadý, beklemiyorduk da zaten.. þartlý görüþe de alýþtýk...dikkat çeken þey satýþlarýn sadece elde kalan stoklardan oluþmasý, çok az miktarda LA Gear markalý ürünün olmasý ve Esem markalý hiç ürün satýþý olmamasý... þimdi oturup uzuncduklarý, elektropakýn elindeki 5 milyon TL'lik stok, banka kredilerinin nerye harcandýðý, Akýnal Ayakkabýcýlýk A.Þ.'nin Esem markalý ürünler üretip satmasý ancak bununla ilgili bir bildirim yapýlmamasý, gelir tablosunda faliyet dýþý gelir ve karlarýn yer almamasý, sadece sürdürülen ve durdurulan faaliyetlere iliþkin gelir/gider durumunun olmasý vs.... uzar gider...15-20 güne de cevap gelir. burdan paylaþýrým...![]()
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
ESEMS Konsolide 2017/6 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): -3108026
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Diðer köydeki çok bilen eleman M. Ö. aradan çekilecek diyordu. Bu bilançodaki zararý görünce M.Ö. kalp krizi geçirip aradan çekilmiþ olabilir. Neyse bomba 1: Bilanço Ýkinciyi bekliyoruz ecounmont.
Kesin bu bilanço ve genel kurul haberinden sonra hisse uçar. Ben diyim beþ tavan, siz diyin onbeþ tavan yapar.
Yer Ýmleri