Maðazalarda satýlan slazenger marka tekstil ürünlerinde üretimi esemsporun gerçekleþtirdiði yazýyor.Bunlar ne kadar çok stok yapmýþ arkadaþ,anlaþma sona ereli aylar oldu ama,halen biz üretiyoruz.
Baþýboþ dolanýyoruz valla.. 22-23 bin satýþa alýcý çýkmadý bir türlü..arefe günü 57'de 50 bine yakýn alýþ kalmýþtý, buhar oldu bugün.. sabah ilk açýlýþ 58-60 arasýndaydý oysa.. öðleden kalan 4bin küsür lota ancak þimdi talep oluþtu ...eþleþme hemen hemen kafa kafaya, alýþ -satýþ neredeyse eþit..225 alýþ bekleyen var sadece.. iyi tarafýndan bakalým ; satýþ da Yok þimdilik 0,55'te...
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Ýyi akþamlar legenda kardeþim.bugün bende matrix lendim artýk.eþleþmeleri görüyorum,ama bugün hiç heyacanlý deðildi.birde sabah eplas larý aceleyle son anda satmak için 4,80 yazacaðýma, 3,80 yazmýþým.hisseyi 4.35 e düþürdüm,hem de % 7,5 aþaðýya satmýþ oldum...![]()
Sn legenda1903 MZHLD eþleþmesi nasýl alým düþünüyorum da
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri