Þu forumlarda,satmayin diyenlerin o hissesinin yükseldiðini hiç görmedim ben þahsen...ha adam gibi kaðýtlarda geçerlidir,o da bize gelmez...
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
Þu forumlarda,satmayin diyenlerin o hissesinin yükseldiðini hiç görmedim ben þahsen...ha adam gibi kaðýtlarda geçerlidir,o da bize gelmez...
Son düzenleme : batýk; 08-09-2017 saat: 18:28.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Diðer sitedeki arkadaþa göre üç haber vardý. Biri bilançoydu, geldi. Ki bilanço en kötüsüymüþ. Diðer iki haberi bekliyoruz diyor. Bekleyelim bakalým. Þapkadan tavþan çýkacak mý bakalým.
O arkadaþ hisselerini yüksekten satip,kaçmistir...
Yüksek bey,ben bu forumlarda ön planlarda olup ta para kazandýrani, ilk foruma üyelik tarihim olan 2010 'dan beri görmedim.aksine 90 bin lira kaybetmeme neden oldular.örneðin aslan,tspor,esems,srvgy,memsa..... Bu forumlarda bazýlarýna inandýk,babayý aldým....hep zarar,hep zarar....babasýnýn hayrýna iþ yapaný görmedim.......,en son darbeyi de aðbi bildiðim bir forum üyesinden elimde 4 yýl tuttuðum eplas ve mzhld ler için olumsuz konuþtuðu için sattým,hisseler 2 ay sonra 3 e katladý...
Haklýsýn batýk kardaþ haklýsýn. Kansýz adam çok bu dünyada. Üç kuruþ için onurunu, þerefini satan adam dolu.
Arkadaþlar bu borsa adamý yer bitirir. Hele ESEM gibi spekülatif hisselere takýldýysanýz. Yýllar geçiyor insan tecrübe kazanýyor. Kazanýlan her tecrübe kaybedilen paralar ile doðru orantýlý. Benim 20 yýlda öðrendiðim tek tecrübe çok para kazanma hýrsýndan vazgeçmek. Bu hýrs insana en büyük zararý veriyor.
Aynen venedik kardeþim.Arasýra kazandýðým oldu,ama kaybettiklerimin yanýn da,deve de kulak kaldýðý için satmadim,satmayinca da hemen geri gelir, ben de þans yok.örneðin banvit o 3,5 liradayken takipteyken almadým hisse 28 oldu.alctl 6 'dan almadým,12 oldu.....ha ben alsaydým gidermiydi orasida tez konusu olur du...
Yer Ýmleri