Babasý rahmetli, saygýdeðer, sözüne güvenilen, itibarlý biriydi. Ýþte ne yaparsýn ki oðlu babasýna layýk deðil, babasýnýn ismini kirletmekle meþgul
Babasý rahmetli, saygýdeðer, sözüne güvenilen, itibarlý biriydi. Ýþte ne yaparsýn ki oðlu babasýna layýk deðil, babasýnýn ismini kirletmekle meþgul
Bu kadar çok ve rahat iþlemlerin oluyor olmasý bence üzerinde durulmasý gereken konu. Çok uzun zaman 100-200 lot iþlem olan hissede bu denli yoðun iþlemlerin olmasý nedendir acaba? Mal mý çakýyorlar yoksa tersi topluyorlar mý?
Üstad çok ters bir zamana denk geldi ve acil lazým olduðu için bugün iki farklý aracý kurumdan (ziraat Ve vakýf) yaklaþýk 43 bin satýþ yapmak zorunda kaldým.. akþam seansýnda 25000 lotu iþlem saatine saniyeler kala garanti olsun diye 0,39'dan girdim 41'e gitti.. sabah seansýnda 18 bin satýþý 5000 lot ile tabanda çok rahat eleþtirebildim..ama gün içinde sürekli denememe raðmen (hatta çok yüksek miktarda ) bir türlü 40'ýn altýna düþmedi.. bir anlýk 39 oldu ama sonra 42 olarak devam etti sürekli..haftaya inþallah yerine koymayý düþünüyorum bugün verdiklerimi...
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Selim hocam fýrsat bulamadým yazmak için, ben rastladým Ve cevap vermek zorunda hissettim kendimi..Aramýzda mý hala bilmiyorum ama Eyestopper vardý.. Allah razý olsun ondan... bir türlü düþüremediðim maliyeti onun sayesinde düþürdüm..dalgalanma marjýnýn %10 olduðu, hatýrladýðým kadarýyla fiyatýn 30-40'lý kuruþlarda olduðu dönemde adam çýktý açýk açýk 3 tavan yaptýrcam dedi ve yaptýrdý.. hatta 4. Tavaný da kendisinin yaptýrmadýðýný , sadece destek olduðunu söyledi... ben o dönem 2,80 ortalama ile elimde olan
Hisseleri verip 3-5 gün sonra düþükten alarak maliyetimi 1,20'ye indirdim.. Allah Ne muradý varsa versin..
YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERÝ YARABÝLÝR NE DE BOYCA DAÐLARA ERÝÞEBÝLÝRSÝN...
Sn legenda1903, Sizin sattýklarýnýzýn karþýlanmasý ve alýnmasý enteresan. Bu ortam da hiçbir ky çýnýn alýcý olmasý mümkün deðil. Bu birilerinin topladýðý demek olur.
Abi istikrarlý bir þekilde düþen, þaibe kokan bir hisseye geli de 65 bin lot alacak küçük yatýrýmcý belasýný arýyordur. Ben de bunlarý alanlarýn küçük yatýrýmcý olduðunu düþünmüyorum. Bir haftada 55'ten 40'a düþen bu adi kaðýda girmek küçük yatýrýmcý iþi deðil bence. Birileri birþeyler planlýyor gibi. Ýster misiniz M.Ö. alýma devam edip bunlarý Genel Kurulda yönetimden indirsin. Cenki kapýda bekçi yapsýn.
M.Ö efsane oldu ama gazoz çýktý :-)...
Aynen Üstad , ben de çok þaþýrdým...hatta 12:55 için Selim hocadan derinlik istemiþtim, hangi çýlgýn alýyor diye..5 sene önce olsa tamam, biz alýrdýkama 5 yýl boyunca yaþanmýþlýklar var yazýlýp çizilenler vs..bilmeyen bir adam gelip burdan Dalmaz böyle..KY de almaz dediðiniz gibi....
Yer Ýmleri