Beyler, Dmish hakkýnda yeni bir geliþme var mý? Tahtasý tekrar açýlýr mý?
Son durum..
SPK nýn þirketin eski yönetim kurulu balkaný MURAT ÝÞERÝ hakkýdna açtýgý hýrsýzlýk davasý bitmek üzere saðlam ceza alacak.
Küçük yatýrýmcýlar oalrak þirkete el koydum yönetim kurulunu olusturduk.
KY gurubu oalrak açtýðýmýz dava da bitmek üzere aytýlma hakkýmýzý kullaným minumum 1 TL ÜZERÝNDEN BÝR RAKAM ÝLE ARSAYA ALACAK HACÝZÝ KOYACAÐIZ.
En son durum
Þirketin hýrsýzlýkla þuçlanan yöneticisi MURAT ÝÞERÝN hakkýnda açýlan ceza davasý sona erdi, murat hilmi iþeri 2 yýl 6 ay hapis cezasý aldi.
Hapis yatacak. Ortaklarýn zararýný gidermediði icin ötelemeden yararlandýrýlmadan o fare deliðinde yaþayacak.
Hýrsýzýn elini keserler inþaallah
Cevabýnýz için çok teþekkür ederim. Sanýrým 2018 mayýs ayý gibi hisse kottan çýkarýlmýþtý. Bende de biraz dmish hissesi olduðu için hemen þirketi aradým. Telefona çýkan þirketin sekreteri, bir nevi benimle alay ederek ''suç sizde almasaydýnýz'' diyerek beni haksýz çýkarmýþtý. Yani onlarýn þirketlerine yatýrým yaptýðým için küçük yatýrýmcý olarak ''ben'' suçluydum. Çok zoruma gitmiþti, sekreterlerinin söyledikleri... Para kaybettiðim yetmiyormuþ gibi bir de alaycý sözleriyle ezdiler beni. Adalet yerini bulur umarým. Saygýlar..
Yer Ýmleri