NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Bu nedir arkadas ya dussunde alalim diyoruz,yok ciksinda satalim diyoruz yok..bekleyen arkadaslar neyi bekliyoruz varmi hedef soyleyecek arkadas. Paylasalim
Hissede 3 kisiyiz galiba bende satisi verdim zaten sohbet muhabbet yok kalanlara selamlar
Hissede hareket daha yeni baþladý. Hele bir plan ve projeler açýklanmaya baþlasýn. Dükkaný kapatacaðýz diyecek haller yok sanýrým bu saatten sonra. Ýlk hedef Yakýn Ýzleme Pazarý'ndan çýkmak olmalý. Buda 1 lira üzeri demek. Tabii ki herkesin kararý kendine.
YTD.
Herkes sattýysa ve hisse hala buradaysa alanlar mý satanlar mý akýllý?Vardýr bir bildikleri heralde.
HTC_M10h cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýrak.referandumu mudahale vs bizim islere tas koyar bu isler sans nasip yoksa bos hayirlisi
Murat iþerinin bin türlü dalavere ile TEKSAL Firmasýna devrettiði bizim markamýz ÝDAÞ çatýr çatýr üretim yapýyor.
TV kanallarýnda trend programlara sponspr oluyor.
Büyük takým maçlarýnda saha kenarýna reklam veriyor.
Kalbur üstü büyük AVM lerde lüks dükkan açýyor.
Ama gel görki bize bir faydasý yok.
Yokmu bir babayiðit çýkýp MURAT ÝÞERÝ hakkýnda suç duyurusunda bulunup þirketin geriye dönük 5 yýllýk bütün iþlemlerini inceletsin.
Bu marka satýsý fabrika satýþý vs vs hepsi dümen bence.
Aile önce borsada bedelliler ile, kötü yönetim ile þirketi zarara soktu sonra SPK nýn actýðý yolsuzluk davasýndan da anlaþýlacaðý üzere þirketin parasýný kendi ceplerine attý.
En son ise kurnazca þirketi satýp borçlarýmý ödüyorum ayaðýna koca þirketi Türkiyenin ilk yatak üretim þirketini bedavadan TEKSAL denen kuruma devretti.
Yakýþýrr ÝÞERÝ ailesine..
Türkiyede hukuk yokki...
MERAK ETMESÝN BÝR HUKUKÇU KARDEÞÝMÝZ ÞÝRKETÝN ÖZELLÝKLEDE TEKSALA SATIÞ SÜRECÝNÝ DETAYLI OALRAK ÝNCELÝYORLAR. ÞU ANDA HALEN TEKSAL ÝLE ÝÞERÝ AÝLESÝNÝN ARASINDAKÝ MÜDASEBETE DAÝR ÇOK SAÐLAM ARAÞTIRMALAR VAR.
GÖRECEÐÝZ BAKALIM...
Yer Ýmleri