17:55 de halk,18:08 de de deniz baya yüklü satýþ yaptýlar,aþaðý yukarý gün içindeki ilk hareketleri sayýlýr.....buna karþýlýk alan da ykb ve ak oldu....yani satana ,karþýlayan da var....bakalým yarýn ne olacak....
17:55 de halk,18:08 de de deniz baya yüklü satýþ yaptýlar,aþaðý yukarý gün içindeki ilk hareketleri sayýlýr.....buna karþýlýk alan da ykb ve ak oldu....yani satana ,karþýlayan da var....bakalým yarýn ne olacak....
0.46-0.55-0.64 önemli
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
5 dk lýk 0.41-0.44 önemli
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Geldiði yere bak iþte kurumsal ve esas faaliyet kârý olan þirketlerde grafik tam tersi malesef basiretsiz yöneticiler sonuç malum benim aklýma takýlan unlu%co 'daki yatýrýmcý bir kere güçlü olmalý neden ben bizzat kurumu aradým hesap açacam dedim 100.000 tl alt sýnýr denildi alan kiþi her kimse tek kalemde satamaz kýsa vade almýþ olmaz bir þeylerin kokusunu aldý muhtemel þirketin %3.5 payýný satýn aldý en azýndan nominal fiyat olsun bedelli yapabilir finansal açýdan düze çýkmak için
Bu kiþi her kimse istese tavana yapýþtýrýrdý tavan tavan oldu mu saðlýklý olmaz yataþ nasýl 2.5 den 18.50 ye geldi ikisini karþýlaþtýrmýyorum sadece örnek
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rsi durumu
CCÝ Trend indikatörü soldaki iki hareketini umarým yapmaz
Hade bakalým kim kimle eþleþecek görelim.
Bugün bir tavan yakýsýr yuksek volum ile...
Batýk kardes görev basýna...
Yer Ýmleri