Þamil Tayyar : ABD vize baþvurularýný durdurma kararýyla en aðýr darbeyi ajanlarýna vurdu, Türkiye'de kaldýlar!
bu gibi adamlarý bir hafta boyunca konuþturmamalýlar yasak getirmeliler
yarýn bunun gibi 3 tane çýksýn
dolar 3.70
borsa 5.000 aþaðýda
troller burayla uðraþacaðýnýza butip adamlarýn konuþtururlmamasý için genel emrkezinize yazý yazýn
biz itidal dedikde
benzini kapan piyasya çýkacak gibi
bir halt olacaðý yok.
ABD vize kararý ekonomik ve psikolojik baský faktörü yüksek bir karar.
Geçenlerde Türkiye Lufthansa Þubesi yeni uygulamalar ile Türkiye'den yolcu sayýmýzý artýrdý haberi vardý. ABD uçuþlarýnda daha çok tercih edilmeye baþlandý, insanlar Frankfurt'da bir sigara molasý vermek istiyorlar diye de araya sýkýþtýrmýþlar.
http://www.airnewstimes.com/yolcu-sa...65-haberi.html
Yarýn havacýlýk tarafý kurban seçilir diye tahmin ediyorum. 30 endeksde sene baþýndan beri en çok artanlar arasýnda THYAO var.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Barzaninin bayraklarini as resmi torenle karsila kurdistan de
5 ay sonra savascam de
Abd ye cuvalla para ode 2 hafta sonra vize yaptirimi.
Bizde yedik hepsini
Bir plan var tikir tikir iþliyor.
Karsi goruslu arkadaþlar kopruden once son cikis.
Saðlýklý dusunup mukayese edin. Sen ben olayi degil.
Plan isliyor goruyorsunuz. Herkes hata yapar. Hatadan donmek onemli. Hataya devam etmek aptalliktir.
Erdem mi aptal mi?
Hepimiz ödeyeceðiz. Senin yuzunden oldu demeyecek kimse size.
Bu ulkenin basbakani 16 nisan dan once evet cikmasa bolunme riskimiz var dedi.
Iki yil sonra bölünmezsek yok oluruz diyecekler.
Kopruden once son cikisa giriyoruz.
Hatadan donmek gerekiyor artik
.beklenen budur sizden
Maþallah Bee topiðe bak. Zil takýp oynuyor lar resmen.. Hayatýmda buradaki kadar Çok bilmiþ.. Ýktidar a düþmanlýk tan gözleri dönmüþ neredeyse ******** amerikaya alkýþ tutan topluluk görmedim.
VSP250g cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sýrtýný dayamýþ abd ye salyalarýný akýtýyor...bizim aðalar da bunun bez parçasýný dalgalandýrdýlar ya bu ülkede troller hiçbiþey demedi yav...gözlerine perde indi nedense hiç görmediler bu olayý...
Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Baþkaný Mesut Barzani, yeni bir açýklama yaptý. Barzani, "Hiç kimse, referandum sonucunun iptal edilmesini düþünmesin; Çünkü hiçbir güç böyle bir karar veremez" dedi.
ÜYELÝK : KASIM 2006
Yer Ýmleri