Siyasi krizle hafta basi dolarcilar bakin gordunuz mu diyorlardi.
Siyasi kriz olmazsa tek kurus artmaz dolar
Siyasi krizle hafta basi dolarcilar bakin gordunuz mu diyorlardi.
Siyasi kriz olmazsa tek kurus artmaz dolar
Benim tuzum kuru, bu FED senaryolarýna karným tok, zira dolar satýp hisse almýþtým, böyle iyi oldu. Hem hissem yükseldi, hem dolar düþtü. Tekrar dolara dönme vaktim geliyor. Benim altýný çizmek istediðim, adamlarýn piyasayý nasýl terse düþürdükleri, nasýl algý operasyonu yaptýklarý. Hemen her ülkede FED faiz artýracak diye dolar deðerlendi 2016'ya dek. Þimdi FED patýr patýr faiz artýrýyor, dolar deðer kaybediyor. (Türkiye hariç, bizim dolar çoðunlukla siyasi riskler ile þekilleniyor, ve çoðunlukla da yukarý gidiyor.)
Bu durumu "beklentiler alýnýr, gerçekler satýlýr" ile izah etmek çok güç.
Irak-Suriye derken bir de ABD ile durum varken doðru karar. en azýndan Suriye Ýdlip Afrin ve Barzani sorunu çözülünceye kadar. OHAL kaldýrýlýrsa fýrsatçýlar eylem yapýp ortalýðý karýþtýrabilir Büyükelçi BAAS ne dedi. yakýn zamandýr patlama olmuyor. Bunlara fýrsat verilmemeli þahsi kanaatim.
Bilinsin ki çakallarýn hükmü kurt ayaða kalkana kadardýr.
Bu arada aylýk enflasyon 246.373/245.03:%0.548,%0.6'yý kýl payý yuvarlama ile ýskalamýþ,ama gelecek ayýn enflasyonuna dahil olacak..
yatirim tavsiyesi deðildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....
Yer Ýmleri