yarın muhtemelen 107 nin üzerine atmaya çalışacak haftayıda 107 nin üzerinde kapatarız diyorum
yarın muhtemelen 107 nin üzerine atmaya çalışacak haftayıda 107 nin üzerinde kapatarız diyorum
http://www.gazetevatan.com/irak-guve...1110754-dunya/
Irak güvenlik güçleri, Kerkük'te operasyon başlattı
AA | 16 Ekim 2017 Pazartesi - 1:02 | Son Güncelleme : 16 10 2017 - 2:59
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Güvenlik Ajansı, Iraklı güvenlik güçlerinin Kerkük kent merkezindeki askeri üs ve petrol kuyularını Peşmerge'den almak için harekete geçtiğini açıkladı.
Nereden nereye....ABD ve Avrupa'da Türkiye'nin kamuoyları nezdinde imajı giderek kötüleşiyor,hangi siyasi parti Türkiye hakkında kötü konuşursa ,Türkiye'ye bindirirse o parti seçimlerden zafer ile çıkıyor.
Halbuki 15-20 yıl önce Türkiye'nin bambaşka bir imajı vardı.
http://i.sozcu.com.tr/wp-content/upl...n_106485_1.jpg
Aralık 2004'de Türkiye'nin AB ile müzakerelere başlama kararı yukarıdaki fotoğraftan da görüleceği üzere Avrupa Parlamentosunda büyük çoşkuyla ezici oy üstünlüğüyle kabul edilmişti.1999 depremi sonrası gelen Clinton yönetimindeki ABD ile çok sıcak ilişkiler kurulmuş,Clinton hem Türkiye'nin G-20'ye alınmasını sağlamış,hem de AB liderler zirvesinde Türkiye'nin üyelik müzakerelerine başlatılması için bizzat kulis yapmış,tüm diplomatlarını avrupa ülkelerine göndermişti.Şimdi hem ABD hem de Avrupa Birliği ile ilişkiler neredeyse kopma noktasında...Nereden nereye....
Son düzenleme : deniz43; 16-10-2017 saat: 07:00.
[QUOTE=seyis;1057411]Son tura girdik. 2018'in ocak ayının ikinci haftası gibi yeni döngüye başlarız.
Esen kalın[/QU
Teşekkürler sn.seyis.
http://foreignpolicy.com/2017/10/12/...on-a-myth/amp/
The American Alliance With Turkey Was Built On a Myth
It's time to realize that Washington and Ankara share neither values nor interests, and that their partnership cannot return to its Cold War heyday.
Türk Amerikan ittifakı bir efsane üzerine inşa edilmişti.
Artık anlama zamanı ki 2 ülkenin paylaşacak ne bir değeri ne de bir çıkarı kaldı ve ittifakın soğuk savaş dönemindeki ''altın çağ'a'' dönüşü imkansız.
Özetle ''artık Türkiye mevcut rotasıyla ABD'nin dost ve müttefik olabileceği bir ülke olmaktan çıktı'' diyor.
Monday October 16 2017 Actual Previous Consensus Forecast
04:30 AM
CN
Inflation Rate YoY SEP 1.6% 1.8% 1.6% 1.7%
CN
Inflation Rate MoM SEP 0.5% 0.4% 0.4% 0.3%
CN
PPI YoY SEP 6.9% 6.3% 6.3% 6.4%
Yazmaktan bıktık ama tekrar edelim...
Sayın Başkanımız her türlü politika ve ekonomik tasarruflarını (şahsi, zarrab ve çağlayanınkilerde dahil)
TR üzerinden yapmaya devam ediyor.
Kendi kaderini de TR'nin kaderi olarak görüyor...
Hafta sonu okuduğum ABD gazetelerinde TR aleyhine dönüşen düşmanlık,
Devlete olmayıp, bu devleti Yöneten Zihniyeti hedef almış durumda..
Bakalım kim GALİP gelecek??
RTE ihtiraslarıyla kendini savunmaya devam edip, ÜLKEYİ ambargolara, ekonomik yaptırımlara mı düşürecek?
Yoksa, TC:.bu yükü üzerinden atıp, Devlet olarak yoluna devam edecek mi?
Ben en fazla 1 senede NETleşir diye düşünüyorum..
Yer İmleri