Niye zarar etsin ki?
Pozisyon açmýyor..
Adam memur.. mesai de .. boþ zamanlarýnda laga-luga..
SM-A800I cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Niye zarar etsin ki?
Pozisyon açmýyor..
Adam memur.. mesai de .. boþ zamanlarýnda laga-luga..
DEFOL GÝT...BAK NE DEMÝÞÝM.önceden yazýyorum...zaten bu rakam ifade eden son.pozisyonumdu.....SÝSTEM AL VERÝRSE: TÜMDEN STOPLOSS...SÝSTEM 12 EKÝMDE AL ....
kamuoyuna sistem al verdi mi diyeceðim....sonuçta son poz.noktasýný yazmadan LONG dayanaklarýmý yazmýþým.......
yönlendirme olmasý açýsýndan görüntü yayýmlamýyorum....
Son düzenleme : ABKA; 18-10-2017 saat: 19:14. Sebep: 2 cümle daha ekledim...
http://www.istanbulhuzurevleri.com/a...2017-2531.html
07.08.2008 Tarih ve 26960 sayýlý Resmi Gazetede yayýmlanarak yürürlüðü giren “Özel Huzurevleri ile Huzurevi Yaþlý Bakým Merkezleri Yönetmeliðinin ücret tespiti ile ilgili 27. Maddesi gereðince Ücret tespit komisyonu 07.12. 2016 tarihinde saat l0:00’da Vali Yardýmcýsý Ahmet ÇIRAKOÐLU’nun baþkanlýðýnýn toplanarak Ankara Ýlindeki Özel Huzurevleri ve Yaþlý Bakým Merkezlerinde 2017 yýlýnda uygulanacak bakým ücretleri belirlenmiþtir.
Özel Huzurevleri ve Yaþlý Bakým Merkezlerinde 2017 yýlýnda kuruluþta kalan ve kuruluþa yeni kabul edilecek kiþilere uygulanacak Aylýk Bakým Ücretleri KDV hariç % 7.79 artýþ ile taban 559.64 TL tavan 3527.42 TL olarak tespit edilmiþtir.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Zaman çabuk geçiyor.
Rezervasyon yaptýrmalý..
cevap vereyim mi...yok?..hayat boyu kalbi mühürlenmiþ-kararmýþ insanlar olmuþtur...burada TEK PÝYASA YORUMU YAPMAYIP, baþkasýnýn hatasýný arayan ,yere düþmesini bekleyen akbabalar daima olacaktýr...
NAMIK KEMAL i dinleyelim...der ki enerjini harcama....
''her üreyen kelp'e bir taþ atsak;dünyada taþ kalmaz''
Bu iþe devlet desteði olmalý. Zincir þeklinde tüm Türkiye'de kurulabilir.
Ýþin ortaðý olarak her sene baþka bir yerde kalýnabilir.
Bana bu iþ tutar gibime geliyor.
Þehir merkezinde olmayacaðý için otel yatýrýmýndan ucuz yurt yatýrýmýndan biraz pahalý olur ama yaþlýlara kantinden satýlacak ekstra þeyler, turistik geziler v.s. ile kurtarmasý lazým.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Size tavsiyem artýk sinyal paylaþmamanýz. Zira sisteminiz geçmiþe yönelik iyi sinyaller göndermiþ duruyor ve bu yüzden bir çok kiþi önceki sinyalleri güvenip al sat yapmýþ olabilir ve eminim vardýr.
Yanlýþ anlamayýn eðer paylaþmaya devam ederseniz art niyet aramaya bende baþlayacaðým.
Yer Ýmleri