HUAWEI RIO-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HUAWEI RIO-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortalýk bunlar gibi insanlara kalmýþ. Ülkedeki zenginlerin kalitesi fakirin kalitesiyle ayný.
Yok bilmem ne müslüman, yok bilmem kim. Kaçýncý yüzyýldayýz insan katliamýnýn müslümaný hristiyaný mý olur? Ortalýk bunlar gibi þark kurnazlarýnýn elinde. Halk layýk olduðu þekilde yönetiliyor.
Bu ülke çok göç aldý. Ülkenin tabanýný oluþturan kesim itinayla bertaraf edildi ç.Laik kesim bunlar sayesinde azýnlýk hale düþtü. O bakýmdan ben bu vatandaþlarýn hallerine üzülmüyorum üzülemiyorum çünkü istedikleri þekilde yönetiliyorlar. Onlar bu þekilde yönetilmek istemeseydi böyle olmazdý.
Ben bu ülkeyi seviyorum ancak vatandaþýna sahip çýkma duygularýmý kaybettim. Çünkü artýk bu insanlar linç kültürünü benimsediler.
Ceza goygoyu ile endeksi düþüremezsiniz
ama vakti gelince ceza olayý çok iyi kullanýlacaktýr, emin olun
daha erken
http://www.hisse.net/topluluk/member.php?u=4471
Bu buna benzer haber ve yazý yazan üyelere gerekli müdehale yapýn...
site sahibi ve spk yalan yanlýþ yazýlara müsade etmeyin..
HÝSSENET TÝCARET ÝBRAHÝM HALUK YAÞAR
Adresi: Bayar Cad.Emintaþ Sit.D Blok A Giriþi D.18 K.5
KOZYATAÐI
Kadýköy / ÝSTANBUL
Firma Ýletiþim Bilgileri
Telefon Numarasý: 216354111
108.550 altý-üstü
Borsa asimetrik bir yer.
Az sayýda paralý adam çok sayýda para kazanmak isteyen benim gibi fukara var.
Kötü haberde mecburen satýyorsun çünkü para eriyor, onunla artýk paranýn büyüklüðüne göre telefon, bilgisayar, bir tatil, araba belki ev alýnabilir.
Paralý adam bakýyor elindekini satacak kadar alýcý yok, adamýn evi, arabasý v.s. zaten var belki yat alacak belki güzel bir sanat eseri alacak. Onlar olmasa da olur deyip mecburi alýyor.
Ýyi haber de ise tersi oluyor kaçýrýlmayacak fýrsat deyip alýyoruz, bu sefer paralý adamlar böyle alýcýyý bir daha bulamayýz deyip satýyor bir kýsmýný.
Ýyi haberler paralý adamlara gidiyor, kötü haberler ise medyadan millete etraflý bir þekilde anlatýlýyor.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Ne oldu sabahtan beri fason muhabbet mi oldu þimdi.Kaynak saðlam deðilse ve birden fazla yer almýyorsa deðeri yoktur.Geçenlerde Baykal da öldü demiþlerdi. Ýnanmamýþtýk zaten sabah ki habere diyelim hep beraberþortculara yazýk oldu.Pazartesi yinr düþebilir ama sebebi ABD olmayacak malum
GT-I8552 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilinsin ki çakallarýn hükmü kurt ayaða kalkana kadardýr.
Yer Ýmleri