Originally Posted by KPL (132 civarı) gördük, aldım (long %75, ort.mal. 129) bundan sonrası daha bi belirleyici 131.7-8 altında tadı kaçmaya başlar .... bence. tüm pozu 132.3 kapattım gayet silkelenmiş de olabilirim ama hoşuma gitmeyen bir iki şey oldu bugün düzeltirse tekrar bakarım
Originally Posted by KPL tüm pozu 132.3 kapattım gayet silkelenmiş de olabilirim ama hoşuma gitmeyen bir iki şey oldu bugün düzeltirse tekrar bakarım tatsızlık devam ediyor. bayağıdır istediğim halde bırakamadığım bir miktar dolar long dışında pozsuz izliyorum.
Originally Posted by KPL tüm pozu 132.3 kapattım gayet silkelenmiş de olabilirim ama hoşuma gitmeyen bir iki şey oldu bugün düzeltirse tekrar bakarım longların bir kısmını aynı yerden yerine koydum %50, ort.mal. 132.3 biraz komisyona patladı, karşılığı stresten tasarruf, şimdilik tabii
Originally Posted by KPL longların bir kısmını aynı yerden yerine koydum %50, ort.mal. 132.3 biraz komisyona patladı, karşılığı stresten tasarruf, şimdilik tabii e fulledim bari longları madem o kadar istekliyiz, dolara filan rağmen ort.mal. 132.6 oldu
Originally Posted by KPL e fulledim bari longları madem o kadar istekliyiz, dolara filan rağmen ort.mal. 132.6 oldu yemedi, ek karla kapattım pozu sinyal al, dolartl'ye de hadi dicem s&p dalıyor filan
Forum Rules
Yer İmleri