Balýkesir Belediye Baþkaný Edip Uður, pazartesi günü istifa edeceðini duyurdu
Galip Öztürk MRGYO da bir kýsým dümenler çeviriyor.
Milyon lotluk emirler vardý sildi, baktý kendinden baþla kimse yok yine geldi.
Mutfak masrafý bir kaç lot alýp sattým.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Bloomberg HT'nin haberine göre hazine bugün 4.373 milyar tl borçlanmýþ,dün ise 8.191 milyar tl borçlanmýþtý böylece 2 gün içinde toplam borçlanmasý 12.564 milyar tl olmuþ oldu,Böylece Hazinenin yaptýðý borçlanma 19.200 milyar tl borçlanma hedefinin gerisinde kalmýþ oldu.
Not:ROT satýþlar dahil mi,hariç mi,manþetlerde bir ibare yok.
Þimdi ihalenin detaylarý geldi,kamu kuruluþlarýna ve piyasa yapýcýlara yapýlan ROT satýþlarý dahil deðilmiþ,dahil edilince 2 günlük satýþlarýn toplamý 17.8 milyar tl oldu.Böylece hazinenin 2 gün boyunca yaptýðý borçlanma 19.2 milyar tl'nin 1.4 milyar tl altýnda kalmýþ oldu.
Son düzenleme : deniz43; 24-10-2017 saat: 16:06.
vade bitimine kadar bi tarafa kopma beklemiyorum belirli aralýklarda git gel vade deðiþimi yapacaklar kanýmca...
sene 2009 arcelik bekoyla birleþme muabbetiyle bir iki sefer almýþtým her seferinde elim boþ döndü.bu tip tahtalarda tradeden ziyade alýp unutacan yoksa ekmek yiyemezsin
þuan çok pahalý ama dahada pahalý hale gelebilir bilemeyiz onunucün kriz beklemek lazým düþsün öyle alalým
alým zamanýný ben þöyle bir sistemle buldum
biraz geç oldu ama tecrübe kazanýyoruz hergün
kimsenin yüzüne bakmadýðý dönemler alanýn piþman olduðu lanet olsun böyle borsayada hisseyede dediði battýk bittik tükendik dediði zamanlarda azar azar depolayacan ama bizde uzunvade taþýma huyu olmadýðý için bu da boþ.. en güzeli
hiç bulaþmamak borsanýn b sinden uzak durmak
ama olmuyor
sigara gibi alýþmýþsan döner dolaþýr kürkcü dükkanýna uðrarsýn
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri