-

Originally Posted by
muhabere
Sayın Jamiryo,
Katkı sağlayan yorumlarınız için teşekkürler. Göltaş dönüş yapabildimi? Paylaşım imkanı olursa memnun olurum.
D6503 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yani tam olarak dönmüş gibi değil günlük bazda bazı indikatörler aşağı gibi daha, yarın belli eder kendini. 82,70 li banda doğru hareket yapabilirse döner bence. en son koyduğumuz grafik geçerli bence.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
https://twitter.com/bist_teknik
-

Originally Posted by
Jamiryo
yani tam olarak dönmüş gibi değil günlük bazda bazı indikatörler aşağı gibi daha, yarın belli eder kendini. 82,70 li banda doğru hareket yapabilirse döner bence. en son koyduğumuz grafik geçerli bence.
Tekrar inceleme ve yorumlarınız için teşekkürler.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Slmlar vesbe inceler misiniz
iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Kolay gelsin. Martı bakabilirmiisniz
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.

Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.
-
Çok tşk hocam
GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Günaydın hocam asuzu bakabilirmisin üretim kısıtlaması haberi geldi dün bugün yön konusunda görüşlerinizi paylaşmanızı rica ederim. Tşk
-

Originally Posted by
Jamiryo
BJKAS,
düşüş trendine girmiş gibi. 5,43 bandını kıramadığı sürece orta vadedeki yükselişini sürdüremez gibi. muhtemel geveşeme noktalarını işaretledim. ytd.

Tsk
Avea inTouch 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
saygılar hocam buraya yeni girdim asuzu içn yorumunuz nedir. yüzde 230 bedelsiz verecek
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri