bugünde böyle.
![]()
bugünde böyle.
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir[I][U] hayattır.
[QUOTE=EMLAK;1189118]bugünde böyle.
[/QUOTE
mrb bu sistemin kazancından memnun musunuz acaba ?? sistem kısa zamanda çok komisyon ödetmiş görünüyor, saydın son resimde 23 işlem yapmış ayın 2sinden bugüne kadar geçen 6 günde.. Toplamda karda bırakıyor mu ? Meraktan soruyorum lütfen yanlış anlamayın.. tşkler ..
tüm okları saymadım saysam 24 çıkar..Şöyle hesapladım yanlışım varsa düzeltin lütfen: ilgili grafikte ilk işlem short idi diyelim 1 lot short emri yolladı sistem, 2. emir long açmış görünüyor dolayısıyla önceki short kapaması için 1 lot long yapacak sonra tekrar 1 lot long açacak bu durumda elimizde 1 adet long olmuş oluyor. 3. emir short görünüyor aynı mantıkla önce 1 adet short açmalıki 2. emirdeki long kapasın sonrasında da 1 adet daha short açmalı son durumda 1 adet short kalıyor..Böyle hesap edersek o grafikte 23 adet işlem yapılmış olur, ben böyle hesapladım arkadaşlar, yanlış olan taraf nerede anlamış değilim ??? 23 adet işlem için de ortalama 10000 inde 4 ten komisyon ödeniyor, arkadaşın sisteminde fazla bulduğum kısım bu, onu anlatmaya çalışmıştım..
sistemde zaten her ok 2 işlem yerine geçer.sistem sat verirse hem elinizdeki long kapanır FLAT olursunuz üstüne de short açarsınız...FLAT e geçen bir kurgunuz yoksa normalde tüm sistemlerin yaptığı aynı şeydir.siz olaya yanlış açıdan bakıyorsunuz.siz 10 kontratla işlem yapıyorsanız her sinyalde 20 kontrat için komisyon ödersiniz.
Yer İmleri