Teþekkürler arkadaþlar eksik olmayýn. Allah tüm dertlilere þifa versin.
hastanýza acýllll sýfalar ustat
Endeks zorlanma icerisinde portföyümde numunelik bir miktar býrakýp nakte geciyorum.
Endeks 105-106 bine gelirse duruma göre tekrar degerlendircez.
10.73 ü kýrmazsa ne olur. Asaðýlar kolay gözukur.
Ben sabah yazdýðýmda garan 10.21 di takip ettigim bir cok orta ölçekli hissede anormal þekilde aþaðý salýnmalar oldu. Bundan tedirgin oldum.
Çünkü portföyümüzde 20 günde %20 ortalama kar yaptýk ve son günlerde kar yapamamaya baþladýk..
Bu durumda prensip olarak kazancýmýzý eritmemek için satýp 3-5 gün geriden izlerim. Ýllaki fýrsatlar olur.
K O M P L O T E O R Ý S Ý
Borsalar rekor kýrýyor.
Usd neden aþýrý deðerli
Abd ye hicbir maliyet olmayan,,, Ham maddesi kaðýt olan bu Usd ile olabildiðince hisse firma ve gayri menkul mü alýyor.
Abd neden savaþ çýðýrtkanlýðý yapýyor..
Yeni dünya ekonomik sistemi nasýl olacak.
Çin Rusya Hindistan Türkiye Ýran ekonomik sistemi Asyada kurabileceklermi.
Abd ekonomik liderliði sona erecekmi..
Ve can alýcý soru..
USD petrolün akýbetinimi yaþýyor þu anda... Hatýrlayýn petrol 140 dolara çýktý daha birkaç yýl önce þimdi ise petrol e ihtiyaç kalmayacaðý konuþuluyor..
Batmadan önceki son çýkýþý yaþayan bir Usd yi izliyoruz sanýrým..
Þu anda yaþadýklarýmýz böyle açýklayabilirmiyiz..
Kafamdaki sorular bunlar..
Bu teoriyle hareket edersek.. elinde bol miktarda Dolar olanlar ne yapacak ben olsam hisse alýrým altýn alýrým firma alýrým gayri menkul alýrým bunu yaparkende kimseye hissettirmemeye çalýþýrým.
Çünkü dolar patlayýnca kimin elindeyse onu batýracak.. batan bir firmanýn hisseleri gibi bu pul olacak olan paralarý kimseye satamayacak..
Gibi sorular var kafamda ve buna harbiden inanýyorum..
Yer Ýmleri