sevgili mete kardeþim, sisteme güvenmemekle çok ayýp ediyosun. sistem senin hakkýný yemez. ne de olsa, kamu görevlileri kendi kendilerine heeeep önlem almýþlardýr.......( az kalsýn kendim bile inanacaðým buna)......
Ýhraççýlarýn hukuka aykýrý iþlemleri ile sermayeyi veya mal varlýðýný azaltýcý iþlemlerinde uygulanacak
tedbirler
MADDE 92 – (1) Bu Kanuna tabi ihraççýlarýn, kanuna, sermaye piyasasý mevzuatýna, esas sözleþme ve fon iç tüzüðü
hükümlerine veya iþletme maksat ve mevzuuna aykýrý görülen durum ve iþlemleri sebebiyle sermayenin veya mal varlýðýnýn
azalmasýna veya kaybýna yol açtýðýnýn Kurulca tespit edilmesi hâlinde, Kurul;
c) Bu durum ve iþlemlerin mevcudiyetinin ilk derece mahkeme kararý ile tespit edilmesi veya bu karar
beklenmeksizin Kurulun talebi üzerine mahkeme tarafýndan karar verilmesi hâlinde bu iþlemlerde sorumluluðu bulunanlarýn
imza yetkilerini kaldýrmaya, ilgililer hakkýnda suç duyurusunda bulunulmasý hâlinde, yargýlama sonuçlanýncaya kadar
ilgilileri görevden almaya ve yapýlacak ilk genel kurul toplantýsýna kadar görevden alýnan yönetim kurulu üyelerinin yerine
yenilerini atamaya,
yetkilidir.
aaman bizim yönetim kuruluna dokunmayýn, biz çok memnunuz kendilerinden.........
Arkadaþlar zamanýnda bende 1000 lot almýþtým 1500 tl ye unuttum.gitti 5 yýl oldu baktým borsadan çýkarýlmýþ acaba bizim 1000 köy ne oldu
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri