Hayýrlýsý diyelim, teþekkürler sn. Mahulli
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Hayýrlýsý diyelim, teþekkürler sn. Mahulli
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Çok acil 9bin saðlýk genyh. Fiyat verecekler mesaj kutusuna atsin aciilllll
Ýtiraf etsede etmesede ; bu kadar insanýn ahýndan kendiside ,çocuklarý da ,bu olayda parmaðý olan kimsede iflah olamayacak. Kan kusacak içtiði Sudan derman arayacak günler yaþayacak... belki alýn paranýzý kat kat fazla vereyim helalleþelim demek isteyecek... kararttýðý hayatlarý geri getiremeyecek... en azýndan konuþabiliyor Muþ hala... buna bile þükretmeli bir kadar veballe...ödeyemeyecek...kimseye yaþattýðý kabusun bedelini ÖDEYEMEYECEK...
Patron devam ediyor daðýnýk ifadelerle" öyle bir ortama geldim ki,kredi alacaðým evler arabalar veriyorum,krediyi alýyorum,ihale alýcaðým %10- 15 daðýtýyorum,futbolcusuna,futbol adamýna ve bazý....lere yeþillerden hediyeler veriyorum,,,hediyeler hediyeler....oooooo neler neler(pek çok önemli isimler sayýyor çoðunu, nakleden medyadan tanýdýðýný söylüyor)
bazý ekonomik yazarcýklar ve mecmualarýn(ben ismini biliyorum..mecmua diye yazýyorum)nakit taleplerine olumlu yanýt vermeyince bozulmaya baþlayan nakit akýþlarýmý yayýnlarýyla alt üst ediyorlar....(kendi ifadesiyle itibarsýzlaþtýrdýklarýný söylüyor....çok itibarlý ya.)...yayýnlardan sonra etrafý çok hýzlý boþaltýlýyormuþ.....hise alanlarýn hakkýnda ki kýsa grüþlerini nasipse yarýn ve sonrasý gün.
Ey Müjdat Uslu daha fazla ah almadan ya süreci olumlu sonuçlandýrýp hisseyi kota döndür. Ya da bunu yapmayacaksan hisselere nominalden çaðrý yap, milletle helalleþ çok geç olmadan. Yoksa aldýðýn ahlar seni bu Dünyada da, öbür Dünya da da rahat býrakmaz. Ytd.
Spknýn diðer halka açýk þirketlerde de finansal tablo ilan zorunluluðu olduðunu biliyorum.. Gnpwr kottan atýlalý 1.5 yýl, genyh 1 yýl oldu.Mali tablolar ve geliþmeler açýklanmadý. Ýflas etmiþ þeker piliç bile tablolari gönderiyor. Bu ülkede denetim yapan Kurumlar hiçbir þey yapmaz mý.Ne davalar ile ilgili bilgilendirme yapýlýyor. Ne tablolar ilan ediliyor. Yetkililer artýk gerekenleri yapmalý. Yoksa yatýrýmcý buraya nasýl güvensin.ytd.
sn.patronun yatýrýmcýlar ile ilgili görüþleri:
gerçekte maðdur olan yatýrýmcý sayýsý 10 nu geçmez,ve onlar adýna üzgünüm.
büyük çoðunluðu ava giderken avlanmýþlardýr.
ben açýklama yapýyorum hisse satýyorum diye,küçük yatýrýmcýlarý avlamaya çalýþanlar ise"bazý forumlarda patron mal topluyor þeklinde yazý yazýyorlar ve yatýrýmcý olduðunu söyleyenler ben mal satýyorum diyorum bana inanmýyorlar,deðiþik forumlarda yazan avcýlarýn "patron mal topluyor"söylemlerine inanýyorlar.Ben napabilirim bu iþe.
Ayrýca elinde hisse olan bir kaç uyanýk bir yýðýn ortaklýk haberi uydurup,pek çok yatýrýmcýyý keklediler.
Yer Ýmleri