Çaldýklarý haram zýkkým olsun... çoluðundan çocuðundan torunundan çýksýn...
Çaldýklarý haram zýkkým olsun... çoluðundan çocuðundan torunundan çýksýn...
Spk'ya abuk sabuk, ama hukuki, bir dizi dilekçe hazýrladým. Butlan ile ilgili. Müjdatý görevden alýp, yerine kayyum atayýn. Bir dahaki seçimde aday gösterme ve aday olma haklarýný alýn. Kottan çýkýþ ile ilgili çaðrý zorunluluklu genel kurul yapmak için kayyum atayýn. Bir daha hiç bir þirkette yönetici olamayacak þekilde kendisi hakkýnda suç duyurusunda bulunun filan gibi. Halka arz ve kamuyu aydýnlatmayla ilgili ilkeler çerçevesinde yaptýðý ekspertiz ve 1.700 milyonluk deðerlemeyle ilgili, peþinen yanýltýcý bilgi verdiði için, ya garanti fonunu devreye sokun yada o günün þartlarýna göre Müjdata bizi tazmin ettirin diyeceðim. Bir sürü saçma sapan ama kanuni talepte bulunacaðým. En azýndan savunma yazmak spk ya gidip gelmekten adamýn kimyasý bozulur.![]()
Günler aylar hatta yýllar geçti. E be karakterli arkadaþ! bir þeyler yap artýk. Yapmýyosanda söyle be kardeþim. Bizi arafta býrakarak en büyük acý ve yanýnda hýncý büyütüyorsun. size güvenipte yola çýktýðýmýz o güne lanet olsun yaw. Karakterinizden dolayý öghhh geldi kusucam artýk.
Müjdeli habere ramak kaldý kanaatindeyim. Beklediðim süre bitti biter. Önemli iþlem kanunen sübuta erdi, erer.![]()
![]()
![]()
Gen otomobilin bununla baðlantýsý var mý? Ýsim hak kullanýmýný nasýl tescillemiþler acaba?
LG-H960 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben biraz bu hisseden almak istiyorum . Alým satým nasýl yapýlýyor isbankasi kullaniyorum
Þaka mýsýn ??
Yer Ýmleri