Adalet bakanlýðýnýn tüm sistemi bana çalýþýyor hepsi bir tuþa bakar fabrikaya gözetlemeye gerek yok... Bilgi çok bizde ancak 90 gündür sisteme bile girmedim meraklýsýda deðilim artýk kim bilgi istiyorsa bedelini öder alýr... Her gün yeni bir aþk yaþýyoruz.. Keyfimiz yerinde ünal bey d))
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
O dosya ve dosyaya eriþim yetkisi, bizim de elimizde var. Unutma, o bilgilere eriþtiðin basit dilekçeyi ben kaleme aldým. O dosyaya bizzat ulaþmak istediðim an, yada baþkasýnýn ulaþmasýný istediðim an, iki satýr dilekçe ile yol açarým. Öyle kendini bilgilerin tek hakimi sanma kardeþ. Bizim de bilmediðimiz çok þey olsa da, az biraz bilgimiz var. Sen kafaný yorma. Ticaretine bak. Biz bu iþin ticaretinde de deðiliz. Ekmeðine ortak çýkmayýz. Biz kendi haklarýmýz için ancak kalem oynatýr, bilgi toplarýz. Hayýrlý iþler hayýrlý týraþlar.![]()
Kardeþim sitesinde 2018 yýlýna ait haber kýbrýs ta yeni dükkan açmýþlar bayi açmýþlar gen power jenaratör
Genpower Çözüm Ortaðý Basel Energy KKTC de Açýldý genpower sitesinde var bu haber 1 þubat 2018 de yayýnlamýþlar
halay çekecek durum yok borsa þirketi attý borsadan bizim para deðersiz oldu Þirket aktif biçimde çalýþýrken borsada olmamasý ilginç bir durum diðer yandan kaðýt üstünde olan þirketler hala borsada olmaya devam ediyor örnekleri çok bimeks flap dardanel eminiþ gibi
Yer Ýmleri